Så lyckas du med mörk inredning

Jag tycker svart kan vara riktigt snyggt när man ska inreda en lägenhet. Speciellt nu när det är Halloween så är det något som verkligen blir extra mysigt med mörk inredning.

kungliga operan

Vill du ha väggen ovan så ser du kulörerna nedan. Grått är alltid snyggt om du vill dekorera med fina krinoliner från den Kungliga Operan som nu går i stapeln och auktionerar ut vackra klänningar. Du kan bli en samlare eller bara buda hem en av dem och vara nöjd med det.

Jag älskar inredning som har med djur att göra och då brukar jag alltid vilja dekorera lägenheten med ätbara djur som finns i en ladugård. Det som går att äta går att använda som dekoration. Tex hemma hos kronprinsparet Victoria och Daniel finns det apor av tenn som dekorerar hela deras vardagsrum. Jag gillar inte dekorationer av apor eller giraffer utan det passar in i en djungel enligt mig. Nedan gris tycker jag är superfin och kommer från oscar & clothilde.

Man kan också måla om för att få den effekt man vill ha inför Halloween. Jag har kollat runt efter färger och då valt gråa och svarta kulörer hos Beckers.

Jag har också förslag på mörk inredning som faktiskt ser väldigt stilrent ut som ni kan se nedan.

Nästa veckas schema

I morgon ska jag träffa en lärare för några elever som ska sälja våra produkter. På tisdag är jag på en gala och mer om det inom kort håll utkik i bloggen. Samt på torsdag är jag på en invigning av ett nytt café som även där ska börja sälja våra produkter. Ja allt som kommer denna vecka har med våra produkter att göra så därför var det kul att bryta av alla företagen jag driver med ett inlägg om inredning.

På fredag ska jag till en skönhetssalong för något helt annat som inte har med något av våra produkter att göra. Fast det är ett helt nytt bolag jag är på väg in i.

Lämna ett svar