Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så här inreder du för att spara plats och om du bjuder in nätverkare

Bor du väldigt trångt så finns det vissa bra metoder du kan använda dig av för att spara så mycket plats som möjligt.

Jag har själv besökt folk och sett att de använder sig hellre av barstolar och bar bord. De har då borrat in barbordet i väggen. Själv är jag lite höjdrädd och vill ha bar stolar med stöd för ryggen så att jag är säker på att jag sitter kvar på stolen.

Inne på AZdesign hemsida så finns det barstolar i massor av olika material såsom plast, trä mm. Jag skulle nog föredra trä och kanske måla om dem så att de passar i färg till mina övriga möbler.

barstol
Denna barstol är en favorit

Hur du inreder om du har inbjudna affärsnätverkare!

Jag bloggar mycket om affärsnätverk mm som ni har märkt. När jag var på affärsnätverk på en bilfirma i Uppsala så hade de höga barbord, men inga tillhörande barstolar. Något jag rekommenderar dem för att gästerna ska slippa stå på sina ben och bli trött är att de ordnar barstolar.

Man behöver bara 3 stycken vid varje barbord och folk kan ändå mingla och byta plats. Det är dessutom mängd rabatt om man köper flera barstolar. För ett affärsnätverk så kan man slå på stort och köpa in 20 stycken samtidigt för att erhålla barstolarna till ett trevligare pris.

1 St– 1 725 kr
10 St– 1 488 kr
20 St– 1 450 kr

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »