Så här gör du Kvalitetskontroll av modekläder

Seleste är en dam kollektion och det hela börjar med dam kappor och kommer att utvecklas mer och mer. Det finns stora planer till att producera en hel kollektion för den moderna business kvinnan.

Jag träffade Jakob på Ofvandahls hovkonditori som grundades 1887 av Erik Ofvandahls. Jag jobbade här när jag gick bibelskolan på Livets ord. En princesstårta kostar 35 kr och jag gav tips till ägaren att höja priset till 39 kr. En bakelse med grädde kostar i vanliga fall 39 kr så jag tror att han tog till sig mina tips då han är min gamla chef.

Vi hade ett möte på Seleste kontor i centrala Uppsala för att gå igenom vissa riktlinjer.

Hur kontrollerar man om kläder har bra kvalité

Det är superenkelt du tar helt enkelt och klämmer i tyget ordentligt. Sedan när tyget vecklar ut sig ska den ta samma form igen. Om den inte tar samma form utan har blivit skrynklig så är det inte bra kvalité. Ett tyg ska vara slitstarkt och det har Seleste damkappor.

huvudkontor
Selste har jättefina ljusa lokaler i den centrala delen av Uppsala väldigt nära mitt eget kontor. Vi brukar snabbt kunna gå över till varandra när vi akut behöver gå igenom något.

visitkort

ofvandahls hovkonditori
Detta är Jakob som är firmatecknare för Seleste AB och jag är deras agent och marknadsansvarige. Detta är inne på Ofvandahls Hovkonditori.
zara klädbutik
Här är vi inne på Zara klädbutik och Jakob visar mig hur man känner igen bra kvalité på tyg.

Lämna ett svar

Translate »