Öka trafik till din hemsida och blogg

Läs nedan om hur du förbättrar din sökmotoroptimering genom att byta länk med mig. En länkplats ökar din chans att synas och få fler kunder och besökare genom sökmotoroptimering.

Din ranking på Google förbättras när sidor med bra kvalité länkar till din hemsida. 

Hej alla företagare härinne som driver en hemsida eller blogg. Vill ni synas på google rankning? Tex om du tex jobbar som coach, försäkring, hälsa mm och vill att när folk skriver tex ordet “försäkring” eller “aloe vera” så vill du kanske att din hemsida kommer upp på google eller hur åtminstonde kommer på första sidan. För att det ska göra det så krävs att andra sidor har länkat dig då rankas du högre. Om en företag 1 med hälsa har 4 bloggar som har länkat dem och företag 2 har 7 bloggar som har länkat dem så kommer givetvis företag 2 högre upp. Just därför har du en hemsida eller blogg så kan du byta länkar med mig då jag har 2 bloggar veckomagasinet.com och bloggsessan.se. Då har du genast 2 stycken sidor som länkar ditt företag.

Tänk dig att du har en bank och behöver låna pengar direkt för att investera i något annat. Alla människor som lägger pengar i din bank får ränta av dig. Du själv kommer dessutom kunna använda deras pengar till att investera i något större. Du ger dem liten ränta (länkkraft) och får tillbaka möjlighet att investera i något större (högre rankning på google). Detta genom att din sökmotoroptimering blir förstärkt. Google algoritm ändras hela tiden, men länkkraft är något de inte ändrar på. Tvärtom blir sökmotoroptimering mer och mer värdefullt ju fler sidor som länkar dig.

Alla kreditkort jämför kredikort

Blogbiz bloggportal Sveriges nya portal där du kan tjäna pengar medans du sover.

Trygga avtal

Svenskt bygg

pålitlig frilansskribent

byta däck datum

Apotek Rabattkod

Rörmokare i Stockholm

Golvslipning i Stockholm

Investera i Esport

Travel bugg

Jobba Hemifrån

https://www.alltomlinser.se      

Bredbandbilligt.se

Glammamman Cilla Ribbing som har två barn och bor i Stockholm. Är anhängare av attraktionslagen.

Erika Andreasson är yrkesverksam som medium med privata sittningar, healingbehandlingar, kursverksamhet och mediala demonstrationer / seanser i Borås

 

byggfirma
Byggfirma
bloggare
Blomgren

Sara Pärlros är mamma till killen som driver framgångspodden.

framgångspodden
Pärleros

 

estetisk tandvård

mamp sign
Me and my print
mode bloggare
Malenas place
stylinganna
Style by Anna
blogg om kaffe
Kaffe Hörnan
vin bloggen
House of wine & spirits
affärsnätverk
Bettys inspiration
www.jennieforsen.se
Jennie Forsén
skönhetssalong uppsala
Janet Sandberg
mode bloggare
Melaine Mattson

 

 

 

 

Vill du ha en högre rankning på google och bättre sökmotoroptimering?

Om du byter länkar med mig så innebär det att du kommer att få en bättre rankning på google om du tex skriver om något som någon annan söker på google. Tex om någon söker ordet “mode” eller “hälsa” på google och du i din tur skriver om mode, hälsa eller något annat så kommer denna person att hitta din blogg/hemsida före alla andras.

Det är viktigt att byta länkar och dessutom länkar med sidor som drar trafik. Byter du länk med mig som har stor trafik så kommer du genast få en bättre rankning på google. Du kan även köpa länkar vilket är väldigt dyrt i längden.

100 bilder gratis

Starta Enskild Firma

Annelie Engs blogg

Här hittar du allt om té matcha och andra premiumtéer det är en kaffe och té guide helt enkelt.

Match Blogg

Johanna Halvardsson

Trädgård Bloggar

Swedish Jaz en blogg om recept, inredning, tävlingar och vad man kan göra med barnen.

Anette Starby

BloggSessan en blogg om kungahuset och andra blogg kändisar.

Författaren Staffan Nordstrand som bla har skrivit boken Opium.

Staffan har skrivit texter och musik som både Py Bäckman och Tommy Nilsson tillsammans med honom har förevigat på skivor fram till 1994.

Här ser ni mina samarbetspartners.

Vill du lära dig hur du skapar din egen film för att marknadsföra ditt företag? Då har Naseem nedan bild massor av bra utbildningar som du kan delta i.

Vi hjälper dig att nå dina mål när du valt att samarbeta med oss och anpassar alltid upplägget efter ditt behov så att ni får en kostnadseffektiv och kreativ lösning. Vi har en öppen arbetskultur som bygger på Mod, Omtanke, TillitProfessionalismResultat och Passion. Vi har dessutom kul på jobbet, varje dag. På så vis blir arbetet både roligare och effektivare.

annica tollen

Mötesplatsen för alla företagare/entreprenörer som är passionerade för det de gör och som tycker att både företagandet och livet behöver passion och rock’n’roll Så ni som är nyfikna på nya möjligheter – här skapar du möten, kontakter och idéer med andra som liksom du är entreprenörer med hela hjärtat, och som inte ser någon motsättning mellan smart business och glädje och en gnutta rock’n’roll

annica tollen

Att skapa möten som gör det omöjliga möjligt genom passion, kreativitet och nytänkande. HammaröEvent erbjuder event, föreläsningar, konferenser samt företagsresor. Kontakta oss gärna för affärsförslag.

annica tollen

 

bloggkändis
Margareta Swartling

 

 

brita.live

 

 

screenshot_2016-11-18-00-02-43-1

 

Kampanjjakt

Lust och Liv klicka på bilden
erotic
Lust & liv

Dejtingkung.se – Allt om dejtingsajterDejtingkung.se – Allt om dejtingsajter

Follow on Bloglovin