Öka trafik till din hemsida och blogg

Läs nedan om hur du förbättrar din sökmotoroptimering genom att byta länk med mig. En länkplats ökar din chans att synas och få fler kunder och besökare genom sökmotoroptimering.

Din ranking på Google förbättras när sidor med bra kvalité länkar till din hemsida. 

Hej alla företagare härinne som driver en hemsida eller blogg. Vill ni synas på google rankning? Tex om du tex jobbar som coach, försäkring, hälsa mm och vill att när folk skriver tex ordet “försäkring” eller “aloe vera” så vill du kanske att din hemsida kommer upp på google eller hur åtminstonde kommer på första sidan. För att det ska göra det så krävs att andra sidor har länkat dig då rankas du högre. Om en företag 1 med hälsa har 4 bloggar som har länkat dem och företag 2 har 7 bloggar som har länkat dem så kommer givetvis företag 2 högre upp.

“Vill du komma igång med träningen, och att träna hemma?

 

Tänk dig att du har en bank och behöver låna pengar direkt för att investera i något annat. Alla människor som lägger pengar i din bank får ränta av dig. Du själv kommer dessutom kunna använda deras pengar till att investera i något större. Du ger dem liten ränta (länkkraft) och får tillbaka möjlighet att investera i något större (högre rankning på google). Detta genom att din sökmotoroptimering blir förstärkt. Google algoritm ändras hela tiden, men länkkraft är något de inte ändrar på. Tvärtom blir sökmotoroptimering mer och mer värdefullt ju fler sidor som länkar dig.

Erika Andreasson är yrkesverksam som medium med privata sittningar, healingbehandlingar, kursverksamhet och mediala demonstrationer / seanser i Borås

Estetisk tandvård

Vill du ha en högre rankning på google och bättre sökmotoroptimering?

Om du byter länkar med mig så innebär det att du kommer att få en bättre rankning på google om du tex skriver om något som någon annan söker på google. Tex om någon söker ordet “mode” eller “hälsa” på google och du i din tur skriver om mode, hälsa eller något annat så kommer denna person att hitta din blogg/hemsida före alla andras.

Det är viktigt att byta länkar och dessutom länkar med sidor som drar trafik. Byter du länk med mig som har stor trafik så kommer du genast få en bättre rankning på google. Du kan även köpa länkar vilket är väldigt dyrt i längden.