Projekt Lycka till med Sophia och Shabnam

Visst låter det otroligt positivt med projekt lycka till?

Jag kommer berätta mer om vad det handlar om för nu har jag varit på första mötet och på andra mötet kommer vi att gå igenom detaljerna. Jag har förut hållit tal utomhus när jag blev inbjuden av Shabnam som ni kan läsa om här då det gällde kvinnodagen.

Jag åkte bil dit med Sophia Renemar som är VD för kvinnlig nätverkande Hera Hub Sweden. För mig är det så lätt att prata med Sophie det känns som om hon förstår mig utan att jag behöver förklara allt. Efter mötet med Shabnam åkte jag vidare till Hammarby Sjöstad och mer om varför jag åkte dit får ni veta senare.

Efter att jag och Sophie höll tal på kvinnodagen kände Shabnam att vi borde gå vidare och samarbeta. Sagt och gjort så möttes vi igen och kommer snart avslöja detaljerna för er kära läsare.

mosmo
Här berättar Shabnam om sin vision och hon är en mycket driftig kvinna.
mosmo
Här ser ni Shabnam och Sophia runt bordet i den lilla förstaden Mosmo. Exakt denna byggnad i Mosmo som kallas för “ormen” finns med i författaren Staffan Nordstrands böcker. Så fantastisk hur attraktionslagen fungerar dvs man attraherar in liknande händelser hela tiden i sitt liv.
välgörenhets projekt
3 starka kvinnor som ska vara till hjälp för kvinnor som inte vågar tro på sig själva.
personal trainer
På denna bild ser ni även Habib som är personal trainer och driver en sådan verksamhet.
handgjorda kläder
Det hängde massor av handgjorda strumpor, mössor och kläder för barn som var jättefina. Dessa är till försäljning och denna verksamhet bara växer hela tiden. Superfina grejer var det.

Lämna ett svar