Mode blogg

Prinsessan Sofias klänning nästan gratis

Vill ni kunna ha på er prinsessan Sofias klänning som hon hade när hon var i Uppsala Domkyrka?

Jag är ackrediterad journalist och driver både Veckomagasinet, bloggsessan och följer kungafamiljen på olika uppdrag runt om i landet. Förra året när jag träffade Kung Carl Gustaf, Prins Carl Philip och prinsessan Sofia så tog jag fantastiska bilder av dem.

Prinsessan Sofias klänning en nakenklänning

Prinsessan Sofias klänning blev jämförd med The Kardashians klänningar. En annan tidning skrev om prinsessan Sofias klänning att hon bar en nakenklänning i självaste kyrkan. Alla hade sin egen bild av prinsessan Sofias klänning. Själv anser jag att det hade varit så mycket snyggare om hon hade valt en svart eller mörkgrön färg i stället för den beige färgen som hon råkade välja.

Alla kläder kommer från Tosave

Prinsessan Sofias klänning
Prinsessan Sofias klänning i Domkyrkan påminner om klänningen från Tosave
Prinsessan Sofias klänning
Här ser ni mig på plats innan kungafamiljen anländer med sina “naken klänningar” i en kyrka dessutom.
Prinsessan Sofias klänning
Prinsessan Sofia borde ha valt den svarta färgen som aldrig skulle ha blivit kallad för den nakna klänningen.

Andra snygga kläder som jag tror skulle passa i prinsessan Sofias garderob är följande:

Prinsessan Sofias klänning
Denna påminner också lite om Prinsessan Sofias klänningar. Hon hade definitivt gillat denna.
Prinsessan Sofias klänning
Denna är min absoluta favorit nr 1 gällande kläder från Tosave. Med sina vackra singoalla armar stal den mitt hjärta i ett bums.

Missa inte!

I morgon är det kyrkovalet och jag är säker på vad jag ska rösta på. Ska bara göra mig i ordning och ta bilder av en lite miniatyrkyrka man har lagt på Vaksalatorg där jag bor. Först förstod jag inte varför en liten kyrka var på plats tills jag kom närmare. Glöm ej att ju fler som röstar desto mer stärker vi demokratin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »