Prinsessan Märtha Louise av Norge läser min blogg

Man kan säga att jag är kunglig hovleverantör med bloggen då prinsessor har varit inne och läst min blogg. En av dem är prinsessan Märtha Louise av Norge har dessutom kommenterat i bloggen. Hon är verkligen mycket varm person så äkta. Hur andra får att känna sig i din närvaro säger mer om dig än vad de säger om de andra.

Har även träffat övriga kungafamiljer genom mitt arbete sedan flera år tillbaka. Sedan den dagen jag blev myndig så har jag varit aktiv rojalist i rojalistföreningen och är numera hedersmedlem då jag via min blogg har fått in massor av medlemmar. Prins Daniel tackade mig personligen för mitt engagemang.

Kungen fick jag en lång pratstund med och berättade för honom om mina affärsidéer och han tyckte jag var väldigt kreaktiv och berättade att jag fick om jag ville komma till Öland för att få prova deras vatten i brunn. Kungen är verkligen intressant person. Kungen är en bra lyssnare.

Prinsessan Marianne hade jag under en hel kväll vid mitt bord. Hon är en av de vackraste ansikten jag sett tätt efter prinsessan Victoria. Finns massor av bilder på mig och kungafamiljer och nu är jag också ackrediterad vilket gör att jag kan ta emot kungahus utomlands. Än har jag inte tid för dig fast att jag har fått inbjudan till det. Bla när Kate och prins William kom till Uppsala kontaktades jag direkt. Det får bli i framtiden just nu har jag inte tid för övriga kungahus.

marianne bernadotte

marianne bernadotte

Nedan är jag på besök hos ett företag som kontaktade mig. Det roliga är att nuförtiden blir jag mer och mer kontaktad av människor som följer kungafamiljen. Detta gör också att vårt samarbete kommer att fungera bättre. Det är liksom helt rätt målgrupp. Människor har blivit mer rojalister med tiden och det älskar jag. Jag har en flik som heter Rojalisten Anne von Porat där jag främst har lagt upp hur livet med kungligheter kan se ut.

I går var jag i Täby Centrum hela dagen och besökte olika varumärkeskedjor för att få en uppfattning om hur andra franchise jobbar. Det var ett tyskt bolag jag besökte och den som driver bolaget sitter i huvudkontoret på Waynes Coffee. Jag kommer berätta mer om företaget inom kort.

1 comment / Add your comment below

Kommentera