Därför bör prins Carl Philip försäkra sin båt.

Vi alla vet ju att Titanic sjönk och att massor av pengar hamnade sjön. Med detta facit i handen borde även prins Carl Philip försäkra sin båt tycker jag.

prins carl philip

Jag undrar egentligen om Titanic hade en båtförsäkring så att alla som hade investerat i båten fick tillbaka sina pengar? Ombord fanns porslin som aldrig hade varit använda och dyra mattor fanns i de finare rummen. Det fanns även dyr kristall lampa. I båten fanns även kyrka fast det var lite uppdelat så att första klass bara kunde gå in i kyrkan. Vilken hyckleri egentligen att även dela på kyrkor mellan olika kategorier. Jag trodde att alla var vi Guds barn, men när det kommer till människovärde verkar det inte vara en självklarhet.

Nu finns det försäkringar som just heter båtförsäkring. Även om du inte har en stor båt som Titanic så kanske du har en annan typ av båt som du behöver försäkring för. Många olyckor kan hända i havet och då handlar det inte bara om att krocka med en annan båt. Olyckor kan även drabba själva båten som tex läckage. Titanic läckte tex och sedan allt eftersom sjönk hela båten. Inte vill väl du att din båt ska få en läcka för att sedan sjunka till botten? Nej det vill du inte och då kanske det också är dags för en rejäl båtförsäkring. Du kan titta in till Alandia försäkring och se vilken typ av försäkring som passar just din båt bäst.

Visste du om att kungen har gett sin lyxbåt M/Y Ancylus för fyra miljoner till sin son Carl Philip i gåva. En sådan dyr båt är säkert försäkrad så att man slipper dyra reparationer på egen hand. Jag hade förut försäkrat min kanin och då ingick allt utom kaninernas tänder. Tydligen så får kaniner problem med sina tänder väldigt ofta eftersom försäkring aldrig täcker deras tänder. Vill även tillägga att kaniner har endast 4 tänder och hur svårt kan det vara att försäkra deras tänder?

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Translate »