Dominika Peczynski PR byrå Mafioso AB & grillfest

Dominika Peczynski driver PR byrå Mafioso AB och bjöd in mig på en fantastisk grill mot kvällen med Georges Duboeuf ‏ viner.

Georges Duboef’s viner smakar bäst lätt kylda och är utmärkta i varmare väder. Fransmännen dricker gärna sin Beaujolais lika kallt som det vita vinet, och lika gärna till både fisk som till kött. Druvsorten heter Gamay och har ett tunt, delikat skal och är utmärkande för Beaujolaisvinerna.

Beaujolais- Village Vinet har en harmonisk karaktär och är mjuk och lätt i smaken med inslag av b.la. jordgubb och vinbär och med en frisk syra.

Georges Dubeouf Morgon är en elegant och smakrik Beaujolais med aromer av hallon och körsbär. Vinet är läskande med fräscha smaker av bär och frisk syra, utan antydan till stävhet. Den serveras sval och gör sig utmärkt tillsammans med sallader, ljust kött och rådjur. Georges Dubeouf Morgon lagras utan några problem upp till 6 år om årgången tillåter och är ett mycket intressant vin som rör sig spännande i sin karaktär under lagringstiden.

mafioso AB
Detta är hemma hos Dominika Peczynski i hennes trädgård där vi blev bjudna på grill av olika slag.

 

pr byrå mafioso ab
Minglar med bloggare och författare på Dominika Peczynski trädgård.

 

pr byrå mafioso ab
Vi har även mött själva vinodlaren för dessa viner.

 

pr byrå mafioso ab
Han som håller ut Dina viner tidningen är ägaren av själva tidningen.

 

entreprenör 011
Ägaren av tidningen Dina viner, jag och Terese Cedergren från Foodfolder.se

 

transmedium
Kända medium Maria Svensson som numer även är transmedium. Jag kommer berätta mer om henne nästa vecka då hon ska hålla en seans för mig privat.

 

pr agen
Sandra Piksis och min PR agen Emelie Andersson.

 

entreprenör 016
Sista bilden med bloggande tjejer innan Jag, Emelie och Maria Svensson åkte tillbaka till Uppsala. Jag och Maria skulle delta på Bettys inspiration med kort varsel.

 

Lämna ett svar

Translate »