Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Podcast om min bloggkarriär & attraktionslagen

Podcast för bloggportalenBlogozine.

Lisa Sjödahl bjöd hem mig för att göra en intervju via Podcast. Detta var första gången i mitt liv som jag har varit med om något sådant. Jag har hört talas om Podd och Podcast, men aldrig förstått vad det är för något. Jag har förstått att Podcast är den nya trenden som går igenom alla bloggar.

attraktionslagen
Här gör Ronny Elvebakk ordning sin utrustning för att intervjua mig med Podcast.

 

podcast 017
Lisa bjöd på ingefära té som hon själv hade lagat.

Vackra byggnader

Jag kom hem till henne kl 20.00 på kvällen där hon bor i Vasastan i centrala delen av Stockholm. Fantastisk fin våning som hon bodde i och jag bara älskade utsikten. Ett av våningarna utanför såg ut som en kyrka fast att det inte var någon kyrka.

Min övertygelse om Attraktionslagen

Vem vore jag i dag om jag inte hade kommit i kontakt med attraktionslagen? Det spelar nog ingen roll vilken väg man tar för att lyckas bli en stor bloggare så länge man inte tror på sig själv och den makt man besitter med tankens kraft. Hade jag inte insett att vi människor är födda med tankens kraft hade jag nog aldrig kommit så långt i min karriär som jag gör i dag. Jag har numera klienter som jag tar emot för att vägleda dem i attraktionslagen och det sker mirakel i deras liv. Jag måste själv föregå med gott exempel innan jag kan vägleda andra.

Föregå med gott exempel

Jag kan inte själv vara överviktig och be någon med viktproblem komma till mig för att få hjälp. Jag har själv haft viktproblem och tagit mig ur det och då kan jag även hjälpa andra. Se alltid vem du har framför dig innan du lyssnar på goda råd. Jag följer alltid mina egna radar när jag tar mina beslut här i livet. Jag är det envisaste som finns som endast följer mitt eget hjärta och detta är vad jag vill lära ut till andra människor.

Därför ska du aldrig angripa andra personligen

Vi får övertygelser genom familj, media och samhället om vad som är rätt och fel. Ingen vågar sticka ut och säga till om de upplever att något inte stämmer eller påpeka den hyckleri de upptäcker. Många som inte lyckas brukar spela moraltanter tex en designer jag mötte som sa att hon ville klara sig själv i alla lägen, men hade inte en enda krona i fickan. Hennes föräldrar fick betala hennes tågbiljett fast att hon var fullvuxen. Med dessa ord trodde väl människan att hon kunde dölja sitt misslyckande och sedan försöka angripa andra personligen. Hade hon inte börjat angripa skulle det heller inte störa mig att hon vill framhäva hur självständig hon var.

När hon började angripa så förstod jag också att hennes framhävande av självständighet bara var hyckleri. Att hon inte hade råd med tåg var inte problemet om hon vore energigivande människa skulle jag lika gärna betala hennes tågresa. Därför lyssnar jag aldrig på en människa som framhäver sig om de i nästa sekund angriper andra människor. Ni får jättegärna framhäva er själva bara ni låter andra vara i fred. Där ni accepterar lycka blir ni tagna på mer allvar. Jag ger ex nedan för att ni ska förstå bättre.

Vilket av dess företag skulle vinna ert förtroende?

Ex 1 Ett företag berättar hur duktiga de är på att skapa batterier samtidigt som de kritiserar ett annat företag för hur dåliga deras batterier är.

Ex 2 Ett företag berättar hur duktiga de är på att skapa batterier, men angriper inte ett annat företag för hur dåliga deras batterier är. (Mer än så krävs inte dvs sluta angripa, kritisera eller sprid rykten om andra, svårt?)

Att angripa någon enligt attraktionslagen säger följande

Vilken av ovanstående skulle ni få mer förtroende för? Man behöver inte höja upp någon annan, men det är en skam att börja angripa andra och sedan tro att folk fortfarande tro att folk nu kommer att se på dig såsom du hoppas på att de ska se dig. En människa som angriper förlorar hela sin pondus som människa. Det är stor skillnad på att ge råd och att angripa. Den som angriper gömmer sig ofta bakom “jag vill bara väl”. Folk är inte dumma de känner på sig om du vill väl eller har en dold agenda. Denna sort både underskattar mig och blottar sin egen sårbarhet.

podcast 018
Hur jag än gör så halkar jag alltid in på attraktionslagen den enda lag jag tror på.

 

podcast 021
Jag berättade hur jag brinner för entreprenörskunskapen som jag har i mig. Att jag både driver Franchiseföretag 2 stycken, bloggar heltid och är coach till mina klienter.

 

podcast 023
Precis när vi närmade oss slutet på Podcast klev Aicha Gaye in som är yogalärare.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »