Hur påverkas våra beslut av kända personer?

Kända personer har roat oss sedan urminnes tider. Från hälsa till skönhet från mode till livsstil så har de påverkat oss.

Vad är lyx enligt dig? Är det ett mode liv som Sarah Jessica Parker? Eller är livet lyxigt om du kan leva som Paris Hilton med massa puderrosa drömmar? Eller vill du som min pressansvarige Emelie besöka Playboy mansion innan gubben Hugh Hefner dör?

mitt företag 001

En känd person som har påverkat mode väldigt mycket är Sarah Jessica Parker från Sex and the city. Hon kan verkligen konsten att göra mode till konst.

Sarah Jessica Parker är synonym med glamour och lyx. Hon har varit tjejen bakom kända sko märket Manolo Blahnik.

manolo blahnik

Många kvinnor runt om på jorden blev så imponerade av Sarah Jessica Parkers kollektion och klädstil att hon startade ett eget märke som heter Bitten.

bittten
Sarah Jessica Parker med sitt eget märke Bitten.

Andra kända personer som påverkar oss är tex Anne Hathaway från filmen Djävulen bär prada. I filmen kan man följa henne hur hon börjar på ett kontor som mode assistent till Miranda Priestley som en tråkig grå mus. När hon får klagomål av sin chef Miranda så bestämmer hon sig för att bli en glamourös tjej som följer modet slaviskt. Man får då se hennes förvandling från en grå mus till en fashionista över en natt.

images057MHV6K

Den kända person som är mest glamourös nästan som att hon lever i Hugh Hefner anda dvs Playboy mansion är Paris Hilton. Hon är född med silversked i mun och har råd att leva sitt liv i lyx. Hon har även 4 stycken Chihuahua som hon bor i hop med. Alla fyra har varsin rosa skålar som de äter mat ur.

paris_hilton_har_skaffat_varldens_sotaste_hund

Hugh Hefner på playboy mansion vet hur man får tjejer att leva riktig lyxliv. Min press och media ansvarige för bloggen Emelie vill någon gång besöka Playboy mansion innan hon dör. Jag lovat henne att någon gång så kommer vi att vinna pengar och har då råd att vara tjänstelediga från våra respektive jobb och besöka Hugh Hefner. Kanske hinner gubben dö innan vi når fram och då får vi besöka hans efterträdare eller besöka någon av tjejerna som då anses vara hans änkor.

images2CP5FEMY

Hugh Hefner brukar ha sina årliga fester på Playboy Mansion och de inbjudna är ofta lättklädda tjejer som poserar för tidningen Playboy. Det är Hugh Hefner som äger tidskriften Playboy sedan 1971.  Hugh Hefner är född 1926 och är enligt mig en fossil pga av åldern. Numera är Hughs dotter Christie Hefner chef för tidningen Playboy.

Kommentera