Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Folk som går på psykologernas snack

Jag har gjort olika tester för att kolla vem jag är som om jag vore ovetande om vem jag egentligen är.

psykologi test

Egentligen kan inget test här i världen tala om vem jag är. Endast jag själv vet vem jag är, men vill ändå dela med mig av detta till mina läsare och inspirera dem till att ta reda på vilka de är. Det som utmärker mig är att jag är en ledare och jobbar bäst ensam.

Det kom fram till att jag är en jägare och ledare i ett

Jägare

Jägare är något av ensamvargar vilket gör att de passar perfekt som säljare eller inom affärsutveckling där de kan driva projekt och få personlig utveckling på ett sätt som passar deras takt och ambitioner. Motivationen kommer från prestige och kompensationer och allteftersom att de utveklas är målet oftast att nå en CEO eller CFO position som matchar deras konstanta strävan efter personlig utveckling. Titta så fel de hade. Jag är inte ute efter någon prestige för i grund och botten så bryr jag mig inte om att imponera på andra. Vad ska folk med min karriär till undrar jag? Lika lite som jag inte bryr mig om andras prestige så bryr de sig inte om min tänker jag.

Ledare

Ledare är ofta lätta att identifiera på deras naturliga självförtroende och entusiasm. De har ofta en bakgrund av ledarskaps erfarenheter från mentorskap, idrotts instruktörer och diverse klubbar där de har fått energi från att interagera med andra samt hjälpa dem i deras personliga utveckling. Ledaren är orädd för ansvar, en inspirerande medarbetare, prioriterar deadlines och har ett konstant fokus på att bevara motivationen även när uppgifterna är påfrästande.

Åter fel igen jag klarar inte av deadlines för jag måste jobba i min egen takt. Gillar inte påfrestande uppgifter så här har analytikern fel igen om mig. Den enda anledningen till att jag vill vara ledare är för att jag inte klarar av att ta order från någon människa. Minsta lilla order gör mig stressad. Försöker någon sätta sig på mig eller ge mig order ryter jag till direkt. Fortsätter samma person kommer fler varningar till slut kommer jag utesluta dessa människor i mitt samarbete.

Det jag inte förstår är när folk går hos en psykolog och sedan talar om för folk vad psykologen har kommit fram till. De talar då om sig själva i 3:e person när de beskriver sig själva från psykologens synsätt. Det kan låta så här “psykologen sa att anledningen till att jag tröstäter är för att mina föräldrar skiljde sig när jag var liten”. Som om pyskologerna vore ett ämne i vårat blod som man har tagit blodprover på. Jag har fortfarande svårt med psykologer och har svårt att ens förlita mig på en utomstående.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »