På konferensen föreläste jag på engelska

Jag har haft konferens hela dagen på Clarion Hotell i Uppsala och de har över 20 stycken konferenssalar för varje smak.

I samarbete med Clarion Hotell

Vi hade fått en företagare som rest till Uppsala från London som skulle föreläsa för oss i vårt företag. Vad det är jag har hållit på med i några månader kommer jag avslöja innan 2017 tar slut. Det är än så länge superhemligt och jag får inte blogga om det än. Jag har i dag fått gå igenom hela min föreläsning på engelska och jag hade då min Power Point på engelska för att underlätta det hela.

När jag kom till Clarion Hotell Uppsala så började vi dagen med frukost och när jag skulle in till konferensalen såg jag ett mycket fint välkomande där de hade skrivit upp mitt namn Anne von Porat på dörren.

konferenslokaler uppsala
Hur underbart är det inte att se sitt eget namn på en konferenssal.

konferenslokaler uppsala

konferenslokaler uppsala
Jag har länge talat om en dryck sedan förra året och nu är den äntligen här. Detta var det godaste jag har druckit i hela mitt liv. Jag bara längtar till vår logga som ska sättas på denna dryck.
konferenslokaler uppsala
I vår konferenssal så hade vi tillgång till kaffe, té, mineralvatten och detta vackra ostbricka med allt möjligt på. Vi blev så supernöjda med allt det goda i rummet.

té provning

té provning

konferenslokaler uppsala
Min dator med vår logga på. Än kan jag inte avslöja vad denna logga står för.
Kontakt
  • Telefon: +46 18 68 18 00
  • Fax: +46 18 68 18 18
  • E-post cl.uppsala@choice.se
  • Org. nr: 556721-1247
  • Dragarbrunnsgatan 2375320 Uppsala Sverige

4 comments / Add your comment below

Kommentera