Mannen som glömde sina coins och blev miljonär!

Har ni hört talas om Norrmannen som investerade i kryptovalutan bitcoin valuta och glömde bort dem för att sedan upptäcka att han hade blivit miljonär? Nu kommer onecoin valuta på marknaden.

Det låter som en historia som är för bra för att vara sann och nu kan du själv vara med på en ny saga för att se om den blir sann. Onecoin är en kryptovaluta som till skillnad från bitcoin är accepterad i Kina. Norrmannen hade investerad endast 170 kr för att fyra år senare upptäcka att han hade blivit miljonär. Snart kommer kryptovalutan onecoin att släppas för allmänheten och det är då den kommer att stiga ännu mer. Bitcoin var den första kryptovalutan som dök upp i världen.

Onecoin valuta är en speciell kryptovaluta en digital valuta som baseras på en matematisk algoritm. Medlemmarna skapar marknaden och tar fram myntet och behåller vinsten. Den lagliga algoritmen kallas för mynt och det finns en begränsad antal mynt och det är 2,1 miljarder mynt. Du kan producera kryptovaluta med endast 3 mynt. Så vad blir 5 mynt?

5=1+4 (mynt nr 1)

5=2+3 (mynt nr 2)

5=5+0 (mynt nr 3)

Av dessa 2,1 miljarder mynt har man tagit fram 90 000 miljoner mynt.

Bitcoin valuta har tex 21 miljoner mynt och sedan 2009 har de tagit fram 60 % av dessa 21 miljonerna. Bitcoin uppfanns av en japan och än i dag är han okänd och inget vet vem det är. Onecoin valuta uppfanns av 35 åriga Dr Ruja Ignatova. Bitcoin var värd 2009 0,10 dollar och sedan efter två år var den värd 35 dollar. Den blev värd 1200 dollar år 2013.  Anledningen till att Bitcoin valuta steg efter 2 år var att den kom in på den kinesiska marknaden.

Jag ska visa med en pizza hur det fungerar

onecoin valuta
Världens dyraste pizza blir det i varje fall.

2010 kostade en pizza 10 000 bitcoins

2015 kostar pizzan 2,5 miljoner bitcoins

Hade den personen inte köpt en pizza 2010 för sina bitcoins hade hans bitcoins varit värda 2,5 miljoner förstår ni hur detta fungerar?

Därför är Onecoin valuta mer säker än sin föregångare Bitcoin

Du kan inte vara en anonym köpare av onecoin valuta som med bitcoin. Folk var anonyma med bitcoin och därför tvättades pengar med bitcoin på olika olagliga sätt. Att en maining (skapa en onecoin) tar längre tid än att maina en bitcoin som gjordes varje dag. Det blev olagliga vapen och knark handling med bitcoin.

 

Lämna ett svar