Om Veckomagasinet – En Lifestyle Blogg

Jag som driver denna blogg heter Anne von Porat är rojalist och hedersmedlem av rojalistföreningen och bor i Uppsala.

För samarbete och annonsering vänligen maila mig på info@veckomagasinet.com eller annevonporat@live.se

Jag har bloggat sedan 2006 december och allt började med att jag såg filmen En djävul bär Prada. Jag hade precis slutat jobba som ekonomiansvarig för fyra klädbutiker i Uppsala Janemars och MQ. Jag ångrade mig att jag slutade efter att jag såg filmen. Därför hoppade jag på detta med att blogga och i dag jobbar jag heltid som bloggare.

 

Jag är ackrediterat frilansjournalist och jobbar med det svenska kungahuset. Har bl.a intervjuat både kung Carl Gustaf och prins Daniel. Samt har festat med kungligheter som prinsessan Marianne Bernadotte.

Kungahus utanför Sverige som här prinsessan Märta Louise av Norge som dessutom kommenterade i min blogg när hon hade sett att jag bloggade om henne. Fast jag talade om att jag skulle blogga och var bloggare på elitnivå. Hon kramade om mig och sa till mig att jag var en mycket snäll person. Detta medför att många som jobbar med kungliga uppdrag och hovet följer mig.

Nedan berättar jag för kungen om vilken entreprenör jag är och delade med mig av mina affärsidéer. Vår kung är en bra lyssnare.