Nu ska jag lära dig allt om Esport Betting

Visste du om att spelbolag numera också satsar på något som heter Esport Betting och att det är en het trend just nu? Detta innebär att du behöver ta reda mer på om vad Esport Betting fungerar för att kunna spela.

esport betting

Först är det bra om du tar reda på vilka spelbolag med esport betting som är seriösa, det finns en hel del på marknaden. Jag brukar bara googla på tex “Esport betting seriös” eller “Esport betting oseriös” då kommer du få upp massor av träffar så du vet vilka som är seriösa och vilka som är mindre seriösa. En sida jag fick upp heter fragbet.se och ger väldig bra information för den som vill testa och lära sig mer om esport odds.

Räkna sedan vad folk skriver och sedan bilda dig en egen uppfattning om detta. Det är roligt att spela och samtidigt så kan du faktiskt vinna lite pengar, vilket är ett bonus på ditt nöje. Kanske blir du inte expert samma dag, men med tiden kommer du att bli expert inom Esport Betting.

Kolla upp licenser

Kolla också upp vilka licenser de har samt att åldersgränsen ska vara 18 år. Du ska heller inte missbruka detta så lägg upp en schema på vilka dagar som du får spela som en s.k lördagsgodis fast du kan kalla det för din “lördagsspel”.

Många spelbolag är också generösa där du kan få ditt dubbla eller ännu bättre trippel hög jämfört med vilken insättning du gör.

Mina föräldrar spelar i all hemlighet

Sist när mina föräldrar skulle till Stockholm för att spela tillsammans med 2 andra par de umgås med sa de till mig att inte blogga om deras äventyr. De vill inte att alla mina besökare skulle få reda på att de var och spelade. Jag svarade med att jag kan lägga ut en bild på alla fyra och skriva “dessa fyra personer spelar inte på betting just nu”.

Lämna ett svar