När man får höra om det ofattbara från ett medium

Ibland kan jag inte skriva vad det är jag tänker för då utelämnas folk mot sin vilja. Även om jag inte skriver ut namn så känner folk direkt igen sig själva. Jag vill så gärna skriva och berätta hur jag tänker och hur jag känner som en vägledning för dem som har gjort fel.

Jag ska försöka lägga upp mina åsikter utan att någon ska känna sig träffad.

När jag talar om attraktionslagen så är jag noga med att inget av det jag säger ska bli en självutnämnd profetia om ni förstår? Om jag säger att jag kan bota någon så sätter personens egen tankenskraft i gång och sänder känslan frisk till universum. Då konspirerar universum till den personens förmån och vips så börjar en person bli friskare.

Du som förmedlar har en viss makt i vad du säger när folk är öppna och väldigt sårbara. Du ska då välja det du tror att en klient vill höra för att på så sätt ge personen en skjuts i rätt riktning.

Inget är förutbestämt i er framtid så tänkt på detta vilken makt du har att få andra och tro det bästa om deras framtid.

Min bror sa till mig att jag har bara sagt bra saker när jag siar. Detta för att jag lägger bara fram det goda för om man inte talar om det onda så kommer heller det inte manifesteras in i er framtid.

Ett medium sa förra året att jag skulle på begravning. Är det fina budskap?
Jag har mycket svårt att tro att något som är gott på andra sidan skulle förmedla något som ger ångest hos människan. Detta är inte andligt utan då har vi gått över till svart magi för detta kan hända om jag går omkring och tror på att det ska hända.

Jag vet inte hur mycket jag kan skriva i ämnet utan att någon känner att jag har trampat dem på tårna. Hur erfarana ni än är som medium och skyltar med att ni har varit verksamma i 30 år så har ni i grunden inte förstått ert syfte som kanal. Ni blir inte en kanal för jag har mycket svårt att tro att en god ande från andra sidan skulle skicka hem mig med ångest.

Den mest skrämmande medium jag mött i mitt liv vet exakt vad hon säger och säger det värsta medvetet när man är som mest sårbar. Sedan kan hon säga “oj jag känner att du blev ledsen”. Nähä? Kände du verkligen att jag blev ledsen pga av din mediala förmåga eller satte du ihop 1+1 och kom fram till det?

Denna typen av medium borde inte få jobba pga av hälsoskäl.

Allt handlar om att folk har en dröm.

Genom det mediala hjälpmedel får man lära sig vilken väg man bör ta för att nå sin dröm. Svårare än så här är det inte ändå ska vissa försöka belysa sina kunskaper genom att ge folk ångest för sitt eget ego skull.

Hur svårt kan det vara egentligen att svara på en enkel fråga
Hur får jag det där jobbet?
Svar: Det finns 2 vägar dit och det som skiljer vägarna åt är följande ……

Absolut inte: Nej du kommer inte få det jobbet, jag kan inte se att du jobbar med det.

Jag tror allt är möjligt enligt attraktionslagen det enda som krävs är att komma på vilken väg som leder en till ens dröm. Är detta så himlans svårt att förstå för den som önskar vara en kanal åt andra? Är det kemiska formler jag har tagit upp eftersom folk har sådana svårigheter att förstå det enkla. De gör allt så komplicerat och destruktivt. Undra på varför folk blir rädda för allt som har med nweage att göra.

Jag litar nog mest på mig själv och nedan ser ni min älskade farmor, som är min andliga vägledare tillsammans med Tanit, Hoffman och Sofia.


Jag fick budskap från Maria Therese för 2 veckor sedan och det var min farmor som tog kontakt med henne.

Lämna ett svar

Translate »