När folk ställer omöjliga frågor om framtiden

När jag startade företaget tyckte kände jag att det var så svårt att svara på vissa frågor från vissa idioter.

Sponsrad inlägg i samarbete med F-skatt

Nedan ser ni energidryck färdigt fast utan utsida den kommer i höst. Äntligen finns energidryck med matchapulver i varje fall. Det är Mats och Klas från en digital marknadsbyrå som provar vår dryck och bilden är tagen på vårt kontor i Librobäck.

Tex när jag för ca 3 år sedan grundade Organic Investment med min dåvarande delägare fick jag frågan när jag skulle börja tjäna pengar på min idé. Min idé från början var att skapa en energidryck med matchapulver och sökte då efter någon som kunde utveckla denna idé med mig. Jag hittade en tjej och vi besökte tillsammans Kullamust i Skåne och även Wennergans slott. Då hade vi inte ens en färdig produkt och var på besök hos dessa två aktörer i augusti. Sedan kommer den mest korkade frågan av någon väldigt nära mig när jag skulle börja tjäna pengar. Hur i hel…te ska jag vet ens om någon köper min produkt när den inte ens var producerad. Jag gav svar att i januari skulle drycken bli färdig och dåren som ställde frågan gick på det. Hur kan man vara så in i norden korkad och tro att en produkt som inte ens är skapad ska kunna generera en inkomst redan efter 4 månader? En produkt tar mer än 2 år innan de produceras och ännu längre tid innan den kommer finnas i butik.

Sedan fick jag en värre fråga efter några veckor från en annan smarting som undrade hur mycket jag skulle tjäna. Alla dessa frågor innan jag ens hade en färdig produkt utan hade bara en idé. Man blir galen av alla korkade frågor man får av folk som finns i en närhet. Denna svåra fråga ställer även F skattansökan frågar också vilken omsättning du kommer att ha första året. Ska man ha F skatt eller FA skattesedel är också en fråga? Svarar du fel på dessa frågor så är också risken att du då får betala extra mycket i skatt. Det kan också bi förödande för dig om du gör dessa fel i början. Därför finns nu enkel hjälp för dig så att du slipper hamna i dessa onödiga fällor som du själv gräver åt dig själv annars. Du kan gå in på F-skatt och fylla i intresseanmälan samt även chatta med dem för att få hjälp. Lycka Till!

Lämna ett svar