Myter om viktnedgång hela listan

Det finns massor av myter om viktnedgång som cirkulerar som jag inte längre köper för fem öre. Jag ska noga redogöra dem och ge tips på vad du kan göra för din vikt.

Myter om viktnedgång hela listan
Bara jag äter tidigt så går jag ner i vikt. Om jag äter sen frukost så spelar det sedan ingen roll vad jag gör. Jag kommer aldrig gå ner i vikt.
  1. Att man bli smal av äppelcidervinäger fungerar inte. Den gör att du blir mätt längre, men fortsätter du äta mycket så går du ändå upp i vikt.
  2. Att man inte går ner i vikt av koffein. Man går visst ner i vikt om man dricker mycket kaffe för det är inte koffeinet som gör att man går ner i vikt. Det är ett ämne som finns i kaffebönan som gör att du får en högre ämnesomsättning.
  3. Man går upp i vikt på kvällen stämmer för ju tidigare på dagen du äter destom mer tid får kroppen att förbruka den.
  4. Dricka mycket vatten gör att du inte går ner i vikt. Om du ska gå ner i vikt ska du dricka mycket vatten innan du äter samt medans du äter.

Detta fungerar för att gå ned i vikt

gen pep
Du kan alltid följa prins Daniel från Gen Pep som handlar just om vikt, träning och hälsa. Jag följer dem på instagram och de följer mig på instagram. Denna bild tog jag på Idrottsgalan förra veckan.

Oavsett vad du gör så kommer du aldrig gå ner i vikt om du inte börjar din dag med frukost så tidigt du bara kan. Helst ät frukost kl 08.00 så att du hinner förbruka den. Ju senare du äter din första måltid destom tjockare blir du. Detta är den enda sanningen!

Om du inte kan gå ned i vikt genom ovanstående punkter så kan du alltid cykla till jobbet varje dag i stället för att ta bilen. På Cykelkraft hittar du massor inom cyklar bla kläder, cykeldelar och massor av tillbehör. Finns även lite för mopeder också på denna sida. Fast du går inte ner i vkit med mopeder så jag rekommenderar en cykel i stället. Jag minns fortfarande när jag lärde mig att cykla. Hela min familj var ute sent mot kvällen för att lära mig att cykla. Alla i min familj kan cykla utom min mamma som vägrade lära sig då hon tyckte att det såg så läskigt ut. Jag fick knappt cykla som barn för henne. Fast min mamma är en klippa på att simma. Hon kan simma hur långt som helst utan att ta paus. Som barn tog hon mig ofta till centralbadet för att jag skulle få bekanta mig med vatten.

Cykelkraft.se finns som webbshop, fysisk butik och cykelverkstad. Här hittar du allt inom cykel med ett brett sortiment av cyklar, cykelkläder, cykeldelar, cykeltillbehör och reservdelar för cyklar och mopeder.

Cykelkraft har också nu en helt ny medlemsklubb som heter “Cykelkraft Prime”. Medlemsklubben ger dig fri frakt och olika rabatter på produkterna.

Sponsrad inlägg i samarbete med Cykelkraft

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar