Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mysteriet Anastasia Romanov & att födas intelligent är att födas ensam

Ett tag var jag säker på att jag var Anastasia Romanov dvs den som påstod att hon var den riktiga prinsessan tills jag hörde att hon levde under samma period som mig. Då var det kört för mig jag kunde inte spela att jag var den försvunna prinsessan.
 Operasångerskan heter Asli Yesil och sången börjar efter 30 sekunder så håll ut. Det är från filmen Anastsia och sången heter Once upon a December.

 

I den tecknade verisonen spelas denna sång upp när Anastasia får tillbaka sitt minne, att hon är den försvunna prinsessan Anastasia.
Jag har läst boken om Anastasia. Orginalet som bara fanns i Uppsala från 1921. Jag tappade bort den boken 2001 tillsammans med halva mitt liv som försvann i samma veva. Än i dag sörjer jag halva mitt liv och boken om Anastasia.

“Att födas intelligent är att födas ensam”
Tänk att det behövs så lite för att mista allt man tror på. Ett ord, en gest och man blir så besviken på människor omkring en. Hur kan en rörelse eller ett ord ta bort all den tillit jag har inom mig. Hur kan de i sin tur tro att jag inte är medveten? Jag är för intelligent för denna värld. Jag är ensam, för de flesta har ett gravt problem med sig själva och jag når dem inte. De vet sanningen men spelar ovetande till sista andetaget. Jag ger upp jag kommer aldrig mer att försöka nå en människa i mitt liv. Varför ska jag säga saker folk redan vet? Jag vill säga något de inte vet nämligen hur mycket de gör ner sig själva i tron på att de går med högt buret huvud. Vilket huvud? Den som en åsna åt upp.

Min brorsdotter Emmélie är bara 19 år gammal och så mycket smartare och vuxnare än människor som är äldre än henne. Undrar hur ensam denna människa känner sig i vår värld?

12 comments / Add your comment below

  1. Plasket skröt om sin kickersvän som får snygga killar efter sig. jag ville bajsa på dem båda. inte kan hon tro att jag går på att de är snygga, de som vill ha hennes ula kickersvän.

  2. jag känner en knäckhet att människor ska kommentera att han är pappan. men samtidigt sexigt att du kan vara dottern. publicera inte denna kommentar

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »