Mötet med två av Uppsalas största profiler

  Jag bidrog med ca 43 julklappar i mitt företagsnamn Hertiginnan AB med min logga på julklpparna. Just nu är Rosita uppe i 240 julklappar och med mina slog vi fjol årets rekord.
 Rosita Eriksson på Vi i Stan. Jag fick parkera på deras privata parkering Handelsföreningen.
Rosita har en fråga till folket och den lyder:
Vad saknar du i din stad? Vilka butiker skulle du vilja kom till din stad eller vilka evenemang? Detta är Joseph Lahyani en riktig affärsman. Hans företag eheter Imperium Invest AB. Det var hans sambo som ägde http://www.jobbet.se/ och sålde bolaget för 10 miljoner svenska kronor. Joseph har även öppnat Biztron tillsammans med Jon Ola Johnler som var min förra granne när jag bodde i samma hus som stadsbiblioteket. Josephs verksamhet sprider sig från Malmö, Skåne, Stockholm och Uppsala. Han äger också många fastigheter. Han berättade för mig att “folk som vill tjäna pengar jobbar inom restaurang, men folk som redan har pengar satsar på verksamhet som de kan ta på”Jag berättade för honom att han tänker som Donald Trumph dvs att de har inkomster från flera olika håll vilket har gjort dem mäktiga och förmögna. Joseph är som mig dyslektiker och hyperaktiv. Därför vill han inte att jag lägger ut hans mail utan mobiltelefon på bloggen för den som vill nå honom.
 Ola är killen i mitten. Denna bild är tagen på hans krog på ÖvfreStlottsgatan Marco´s. Kocken Micke Karlsson med Ola Johnler och Nikola Gverovic på nya krogen Marco’s.

 

Kommentera