Margó Fallai Sjölunds dotter Maruschka skrämde slag på mig

Jag var inne i butiken som just hette Maruschka som ägs av Modedrottningen Margó Fallai Sjölunds dotter Maruschka och tittade på kläderna.

Då kommer dottern fram till mig och talar med en hög röst. Jag blev vettskrämd och verkligen hoppade till och höll på att ramla. Hon höll i mig när han såg hur rädd jag blev. Jag inte här Modedrottningen Margó Fallai Sjölunds dotter Maruschka närmade.

Vet någon om Maruschka har kvar butiken? Jag måste säga gud vilken utstrålning  Margó Fallai Sjölunds dotter Maruschka hade.
Moden Margó Fallai Sjölunds Maruschka

Margot Fallai med dottern Maruschka OBS den som talade till mig var nog Margot som står till vänster.

5 comments / Add your comment below

  1. När du snor en bild från nätet måste du lämna en referens till bilden. Det är inte DU som har tagit den här bilden och det ska framgå.

  2. Du måste va lite efter som inte vet vem dom är….och minst inte förolämpa folk du inte känner….går du in i den butiken borde du ha mer vettoettiket än så så att säga…jag skämms å dina vägnar…du måste va anställd av sammhall…… Ha ha vad du ska skämmas när du leker modesessa och kliver in i en av stockholms fashionabla boutiqe…pajas…..

Lämna ett svar

Translate »