Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mode bloggare halloween

Mode bloggare blir kopierad

Själv ska jag också på Halloween party och tänker då klä ut mig som ni kan se på bilden nedanför. Jag skulle helst vilja gå på maskerad som mode bloggare på Uppsala Slott. Obs inte en utklädd mode blogg utan klädd som tex en vampyr. Jag ska då ta med mig en spegel för riktiga vampyrer saknar spegelbild.

mode blogg

Vem skulle vilja träffa på mig som mode bloggare i vimmlet?

Jag har fått mail av folk som vill låna mitt ansikte för en mask för Halloween då de läser mig som mode bloggare.

Mumari har många roliga bilder jag bruka gå in och titta på varje dag. Det är läsare som har tagit denna bild på mig precis vid Uppsala slott för att jag är en mode bloggare. Det är även Marie som har givit mig tillåtelse att använda hennes ansikte som mask över helgen.

3 comments / Add your comment below

 1. hej Anne jag har en jätte vacker och intellegent tjejsom vi kan kalla för S som jag älskar över allt annat på jorden men hennes nackdel är att hon har blivit så agressiv på sistone .

  Hon ser mig mer som en kompis en pojkvän och som hon är smått irriterad på hela tiden. Det känns som om hon hela tiden försöker hitta fel på mig vad jag än gör .

  Det är som om hon vill att jag ska göra eller säga fel saker för att kritisera hela tiden.'

  Min fråga är har hon tappat sina känslor eller är det bara jag som är nojig

  MVH

  LOSER

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »