Min väninna fick besök av sin döda mormor, som vägrade låta oss vara i fred.

 En gång så fick min väninna besöka av sin döda mormor på medial utvecklingskursen. Den som fick kontakt med hennes mormor var en man som också går på kursen med oss.
Vi brukar jobba 2 och 2 och. En ska jobba som medium dvs vara den som får kontakt med den andra personens döda anhöringar. När vi har jobbat färdigt brukar vi alla samlas kring tända ljus i en ring. Den här mannen kunde inte koncentrera sig och var inte närvarande med oss andra. Han sa att min väninnas mormor inte lämnar honom i fred. Min väninna fick nästan skälla ut sin mormor på persiska för att mormorn skulle förstå. Då kan ni föreställa er hur roligt det såg ut med massa svenskar och en iranier varav iranier skäller ut någon som inte ens finns där fast på persiska.

När man säger att man ska på sittning så menar man att man ska träffa ett medium.

12 comments / Add your comment below

 1. Visst hade det bästa varit om det både var pengar OCH tid… Men som du säger, är du en livsnjutare så tycker jag att du tar väl vara på din tid, eftersom du gör saker du själv vill, så att vara livsnjutare är aldrig fel. Jag är det själv på sätt och vis, eftersom jag gör vad som faller mig in för stunden….. Hur många sådana andliga kurser har du gått, och när kan man kalla sig för färdigt medium?

 2. Jag är på ruta ett igen.

  Den ruta jag alltid trampar på.

  Den ruta jag aldrig vågar lämna.

  Den ruta jag känner mig trygg på.

  Jag vet varför jag är beroende.

  Jag vet att jag är för bra för att vara sann.

  Jag måste stå med fötterna på marken som alla andra.

  Därför är jag beroende.

  Jag har blivit av med den jag älskar

  Jag har blivit av med mitt barn

  Jag har blivit av med pengar

  Jag har blivit av med min tid

  Jag har blivit av med min hälsa

  Jag har förlorat mig själv

  När ska jag ge upp

  Vad mer väntar jag på att bli av med

  Var går min gräns?

  Vem sätter min gräns?

  Varör är det så svårt?

Lämna ett svar