Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min största hobby här i livet

Det jag älskar mest här i livet är att se på filmer och utan alla dessa filmer skulle jag vara en halv människa.

En mycket bra film som jag rekommenderar är Best offer. En berättelse centrerad kring en excentrisk konstauktionsförrättare och hans besatthet av en arvtagerska/samlare. Arvtagerskan har en fobi som gör att hon aldrig vågar lämna sitt palats eller våga möta människor. Detta väcker nyfikenhet hos konstauktionsförrättare som blir mer och mer besatt av henne trots den stora åldersskillnaden mellan dem.

the-best-offer-main-review
The best offer bland de bästa filmerna jag har sett i mitt liv.

Är du som jag en obotlig filmälskare så kan jag tipsa dig om CDON.COM är nordens största varuhus som ständigt har riktigt bra kampanjer. De säljer produkter inom nästan alla kategorier; kläder, skor, skönhet, böcker, filmer, musik, hemelektronik och så vidare. Nämner ni CDON.COM så vänligen skriv just CDON.COM

Just nu kan du få 3 filmer för 199 kr rena kapet. Du ska tänka dig varje film som två timmars nöje och här har du 6 timmars nöjen.

Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »