Min kanin Gustos nya ägare har hittat till bloggen

Jag ska snart få gäster och måste låta min kanin Femman komma till ett kaninhotell som finns på fäboden hos Gerd. När jag gick in på bloggen fick jag läsa kommentar från Gustos nya ägare.

Personen skriver följande:

Jag är Gustos nya familj! Eller, ja, jag, min mamma, min pappa och min bror 🙂 Visste inte att du var ägaren, men sökte på Gusto kanin och så kommer en bild på honom upp! Blev så förvånad och glad! Var inte säker först men sen att du gav honom till fäboden, och att jag köpte honom där! Också om det där med kaninhonan som han inte kunde bo med passar in på Gerd på fäbodens berättelse! Men Gusto är nu en söt kanin som bor ute, och han har faktiskt vunnit en miniklass tävling i hoppning och vann en kopp med små kattungar på! Älskar honom så mycket…
Men se gärna min och min bästa kompis blogg 🙂
Kram från Ingrid och Gusto!

Så här ser Gusto ut:

kaninen gusto

Så här ser Honey ut som inte kom överens med andra. Honey lever inte längre och avled i magproblematik. Hon har förut blivit opererad för magproblem då hon var den som ställde upp och slickade alla kaniner rena och på så sätt svalde massa hår som blev en hårboll i magen. Hon var dominant och satte alla kaniner på plats och var den som bestämde över alla. Hon var född i fiskarnas tecken samma tecken som kaninen Femman.

Hon som har skrivit till mig heter Ingrid och hennes blogg hittar ni här

Ingrid and tess trevlig underhållning och läsning

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar