Min hy förändras på en behandling med nuskin

Jag har varit på Nuskin och provat deras hudvård och maskiner. Jag fick sedan ställa mig upp inför en stor publik och så fick de gissa vilken sida av mitt ansikte som hade fått behandling med maskinen.

Den som föreläste på Uppsalas möte heter Stellan Rosman som gick igenom näringsprodukterna som vitaminer mm. Han berättade även hur denna affärsverksamhet är uppställt och hur man på längre sikt kan försörja sig på Nuskin.

hudvård
Det var Zarah Njoki Nilsson som bjöd in mig och hennes bild kan ni se överst i inlägget.
hudvård blogg
Här ser ni civilingenjörs studenten Tobias Gummesson och Zarah Njoki Nilsson. Det var Zarah som behandlade min hy med maskinen från Nuskin.
hudvård blogg
En bekant till mig hade använt maskinen på Nuskin och folk frågade henne konstant hur hennes hy kunde blivit så mycket yngre. Jag umgicks med denna person i går för hon var hos mig och hälsade på. Hennes hy har blivit yngre för det är en kvinna över 40 år gammal som har en hy som en 27 åring i dagens läge.

Kommentera