Min älskade pappa

blondinbella isabella löwengrip blogg

Så här såg min pappa ut innan jag föddes. Jag försöker se en likhet mellan honom och mina 3 äldre bröder men jag är väl hemmablind. Bilden är tagen någon gång vid senare 70 tal skulle jag tro på slipsen att döma.

7 comments / Add your comment below

  1. Din far är ju verkligen en riktigt stilig man. Visst åldras man, men skönheten kommer ju även inifrån. Så du Karin, få se hur du kommer se ut när du blir lika gammal som honom????

  2. Hur som helst så ser hennes pappa på bilden grymt bra ut. Den andra mannen ser också bra ut fast de är inte samma person. Vilket tjat om vem som kan verkas vara Hertiginnans pappa. Båda männen ser ju grymt bra ut……

  3. Där ser du så intreserade ALLA är av dej, din familj, vad du gör…Riktigt nyfikna ! Hel Klart att du är sveriges mäktigaste Hertiginna !

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »