Ackrediterad journalist för att kunna åka utomlands med kungafamiljen.

Äntligen blir jag ackrediterad frilansjournalist och medlem av Journalistförbundet.

Jag jobbar heltid som bloggare på Veckomagasinet och därför även varit med och startat den nya bloggportalen Delacay.se tillsammans med mina delägare. Som frilansjournalist har jag fått följa kungafamiljen på olika representationsuppdrag. Ibland krävs det att man är ackrediterad också för att få tillgång till att även åka utomlands med kungafamiljen.

Detta är vad jag vill göra i framtiden så då är det bäst att i förtid gradera sig.

Jag hade tur att Lotta Frithiof på UNT hjälper till med denna typ av ackreditering. Annars hade jag varit tvungen att åka till Stockholm för att först lämna in pass kort och sedan dit igen för att hämta mina produkter.

Jag får härmed tillgång till mer material men pga av att jag heltid jobbar med sponsorer och företag. Jag kommer inte kunna bli politisk aktiv på något sätt i bloggen. Det är inte lätt som stor bloggare att hålla ett visst parti eller ge ris åt ett annat.

Nu kan jag även ta emot utländska diplomater och kungligheter från andra länder.

journalistförbundet

Lotta Frithiof som tog emot på UNT mediahus i Uppsala.
Här fyller man i sitt namn och vem man ska träffa. Sedan väntar man och personen i fråga kommer dyka upp.

2 comments / Add your comment below

Kommentera