Duktig medium Jasmine Nicole Khaldi

Medium Jasmine Khaldi fick jag kontakt med genom Maruschka som äger butiken Maruschka i Östermalm.

När Maruschka läste min blogg upptäckte hon mitt andliga intresse och rekommenderade Medium Jasmine Khaldi som jag tog kontakt med. Jasmine är helt fullbokad och det kan jag förstå så duktig hon var. Hon sa saker som bara jag kunde förstå vad det menades och jag tror inte ens hon själv var medveten om att hon talade sanning. Som medium förstår du inte allt som kommer till dig, men den du förmedlar till vet exakt vad det handlar om. För er som vill komma i kontakt med medium Jasmine Khaldi så kan ni ringa 0736631067.

Nedan ser ni medium Jasmine Khaldi i en klänning från butiken Maruschka.

medium jasmine khaldi
Kan man tro att en glamourös vacker tjej som Jasmine är duktig medium? Allt hon sa stämde in på punkt och pricka.

 

Spådom tar sin början och jag skriver rakt upp och ner vad hon sa till mig.

Du är en sökare och är känslig. Du har en känslighet och har en magkänsla och är mottaglig. Min mormor och med min mamma har jag levt flera liv tillsammans. Konstnärsjäl och var väldigt ledsen när jag var liten. Det är mycket tankar och jämförelse när jag var yngre. Jag tar min svaghet och gör till styrka och djur kommer fram hela tiden.

Jag har mycket empati och har hjärtchakrat med mamma med mormor. Jag är ytlig på ett sätt att jag tycker om det fina. Jag har ett djup ett väg egentligen. Jag är mer hemma i naturen och söker lite flärd men bra med grönska omkring mig.

Äventyrslysten och rycks men att jag har någonstans att landa. Jag utvecklas i år med massa olika möten. Ett nytt samarbete i år. Det startas upp något om en resa och gör förändring med veckomagasinet. Det blir liksom två grenar i den en med samhälla seriös och en glammigare sida.

Framtiden enligt medium Jasmine Khaldi

Tankar kring relation och familj kommer in hela tiden. Trygghet är viktigt för mig och jag är mycket försiktig med människor och tar bara emot äkta personer. (Detta är så sant att förut kunde jag ha överseende med människor jag märkte inte var äkta. I dag har jag ingen tålamod för människor som försöker leva på andra eller som försöker trycka ned genom att angripa personligen oavsett var jag har att vinna på dem. Man vinner inget på människor som inte är äkta. När man plockar ut dem från sitt liv får man mer tur i livet jag lovar er detta till 100 %) Får in något med brunt hår. Blir boendeförändring i framtiden. Jag tycker om att ha familj och vänner omkring mig. När jag lyssnar på mina egna känslor når jag nästa nivå. Jag har lätt för att visa vad jag känner för månen kommer upp. Jag har vattentecken och kontakt med mina känslor och blir analytisk. Det ligger samarbete med mig i mars och april i jobb. Jag kommer att synas mer och kommer stå mitt framför det för jag är kreativ och noggrann. Resor framöver innebär utvecklingsfas. Ej klar känslomässigt vi måste bygga nu bas tillsammans.

En stark person med brunt hår finns hela tiden med mig. Jag måste må bättre i mig själv och hitta min självkänsla. Jag får in mycket vänskap ljusare tjej och brunhårig som jag kan lita på och prata om allt. Solen kommer upp att man släpper det och börjar se det positiva i varandra. Jag får in jobb, mentalt och känslor. Man måste konekta i känslor och mycket outtalat i känslor. Det kommer lite oro på mig först mental kraft och sedan blir jag rädd och går undan. Jag känner en rädsla att det blir jobbigt och rädd för att bli sviken. När jag kommer in i min fas och känner mitt eget värde och då är det någon annan som kommer in på våren. Rättvisan kommer upp och tålamodet vilket innebär landa i mig själv. I maj kommer jag in i en själslig trygghet. Jag måste avsluta innan jag kan ta en ny vändning. Det är också ett samarbete med jobb. Maj känns starkt. (Detta med maj månad har även medium Jeff Jones sagt till mig.)

Det har varit någon konflikt det finns styrka och denna person behöver ensam tid. Det ligger produktivitet i mig om skönhet, kläder och hår. Jag behöver må bra i mig själv och hylla mig själv med skönhet. Göra om både mig och i mitt hem en helt ny stil nya influenser.

I maj bygger jag upp bättre relation. Jag tar ett nytt kliv och allt blir stabilt i höst. Jag vågar testa gränser och tar fram barnet i mig för the fool kommer in.

medium jasmine khaldi
Narren The fool i tarotleken är verkligen jag en som vill prova något nytt hela tiden.

Jag är på upptäcksresa i år och nya steg och får in förändring. Eremiten är det andliga kortet att jag behöver gå undan och pausa. Heling massage och lite medialt och yoga och naturen. Jag är mån om att göra det. Jag tar tid att landa i mig själv. Det är småresor hela tiden och det är roligt för det händer något hela tiden när jag själv får välja. Jag har fått jaga lite grann och det ingår i mitt jobb. Jag får anstränga mig hos vissa personer. Det ligger resa, boende och familj och lyssna på mitt inre och min själ. Jag måste fundera på vad jag vill dvs ett vägskäl och inte färdig med något. Jag måste släppa tanken för att komma in i nytt. Jag måste jorda mig och inte tänka så mycket då måste man släppa och låta universum visa vägen. Jag måste lyssna på mina känslor.

Lösningen

Jag har suttit fast behöver (djävulen) orättvist någon har varit orättvist. The fool kommer igen och jag behöver gå i från det som gör mig ledsen och besviken. Vagnen det är jag som kör inte den som sitter bredvid för jag kör den. Hur vill jag leva mitt liv och vad behöver jag lära mig och vad ska jag göra för att få det liv jag önskar. April kommer in bättre energier kommer. Jag går på känslan och universum hjälper till.

?

Denna person vill mig mera men vågar inte öppna upp. Känner sig otiillräcklig att jag är så stark och vet ej hur man bemöter. Tornet kom upp det är en känsla och energi har varit något tillbaka i tiden. Trivsel och känslor . Jag blir blockerad och ledsen men energin är rolig och har mycket att leverera med varandra. Styrkan kommer in för och är inte färdig med varandra.

Ett samarbete sker mellan mig och personen ovan dvs förs samman igen. Det sitter ett vägskäl och blir fundering vad vill jag? En oro och avundsjuka från personens sida . Nr 6 kommer upp och rättvisan kommer upp. Man kan inte bestämma sig och tålamodskrävande och landa i sina känslor innan man kan ta nästa steg. Jag är avvakande och väntar på att andra ska visa mer. Mycket energi går åt detta. Avslut och förändring och hur jag vill bli sedd och rättvist. Hur jag behöver och lyssna på mig själv och jag går in i ny fas i maj. Jag går in i känslor och mer berikad för mina känslomässiga. Hjärtchakrat öppnar och rädd att bli sårad och man sårar andra undermedvetet. Jag har lärt mig något för att öppna upp hjärtchakrat . Det är hjärtchakrats år i år då ska vi lyssna på hjärtat och inte hjärnan. Vi är sanna mot oss sanna och mot oss och mot andra.

3 dra änglakort

1. tålamod hos mig själv och skicka ljus och kärlek till min kropp

2. V- Jag behöver bara utveckla en energi i år september /oktober

3. dubbel energi har halkat i sin väg lyssna på min intution.

Jag inser någonstans mitt eget ljus och värde så kan jag så kan jag utveckla mig själv och behöver ej luta mig mot någon.

För att själva få vägledning kan ni kontakta:

Jasmine Nicole Khaldi

Kungsholmen Arbetargatan 29

112 45 Stockholm 08-6515180 eller mobil: 0736631067

Hur söt får man bli egentligen? Hon sa att hon hade 30 minuter på sig för hennes lilla hund väntade. När jag tittade på klockan efter vårt samtal så visade det sig att vi hade pratat i 1 h och 20 minuter.

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/blogbizs/public_html/wp-content/plugins/google-language-translator/google-language-translator.php on line 243

Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in /home/blogbizs/public_html/wp-content/plugins/google-language-translator/google-language-translator.php on line 249

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/blogbizs/public_html/wp-content/plugins/google-language-translator/google-language-translator.php on line 249

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/blogbizs/public_html/wp-content/plugins/google-language-translator/google-language-translator.php on line 243

Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in /home/blogbizs/public_html/wp-content/plugins/google-language-translator/google-language-translator.php on line 249

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/blogbizs/public_html/wp-content/plugins/google-language-translator/google-language-translator.php on line 249