Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Medium Catharina Andersson egna ord

Medium Catharina Andersson uppsala

Mitt namn är Catharina Andersson och jag är 47 år och bor strax utanför Storvreta med min familj, katt och kanin. I en stuga på tomten har jag tillverkning av smycken, behandlingsrum, försäljning av stenar m.m.

Jag har vetat att jag varit medial sedan jag var liten, har sett sådant andra inte sett. Har haft föraningar om saker som ska hända, har sanndrömmar m.m. Jag har själv aldrig tyckt detta var något konstigt, men förstått att andra inte sett det på det på samma sätt.

Jag arbetar numera aktivt som medium, och älskar att hjälpa människor. När en person träffar mig, i samband med en sittning och sedan går därifrån med ett nytt ljus i ögonen, ett hopp om en bättre värld har tänts, då känner jag verkligen att jag gjort skillnad. 

Jag tillverkar smycken, med ädelstenar, stenarna är vackra och har underbara energier som kan jobba för dig! Jag tillverkar Personliga Smycken dvs. smycken skapade för just DIG, mina smycken skiljer sig från andras, kanske inte så mycket utseendemässigt men de har en energi  som de flesta nog saknar.

Hur jag gör: jag ”tonar” in på ditt för och efternamn, då får jag till mig saker om dig som du kanske är medveten om eller inte medveten om, eller ”vill” erkänna för dig själv. Jag skriver ner det jag får till mig på en bifogad lapp, gör sedan ett smycke med de stenar du (energier) du behöver jobba med just nu.

Alla smycken är unika, jag tillverkar aldrig två likadana. Det är viktigt för mig att smyckena är balanserade och att de är vackra så att man känner sig bekväm när man använder dem. Jag plockar även ihop stenar, om du hellre vill ha det. Läs gärna mera på respektive flik.

För mig är det en stor glädje varje gång någon säger: ”hur kunde du veta det eller det bara av att se mitt namn, och det stämmer så väl”.. Varje gång jag hjälper någon att gå vidare med sin personliga utveckling är en fröjd.

När jag inte tillverkar smycken m.m. gillar jag att stå på mässor, träffa vänner och vara ute i naturen.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »