Med hösten kommer te-drickarkvällar framför brasan…

…. och helst vill man ju få dela dem med någon, eller hur?

hittakärleken.se kan du hitta en sammanställning på de mest använda och högst rankade dejtingsajterna. Du kan också få tips på dejtingappar samt sidor för folk som är över 50 år.

Har du någonsin hört en låt på radion om hur otroligt härligt det är att vara singel mitt i allt? Inte jag heller. Man hör kärlekssånger, lycklig eller olycklig kärlek. Sen hör man också “jag har dumpat hen” sånger. Men aldrig en “åh vad skönt det är att vara singel på en onsdag när regnet öser ner” låt.

Det är 100% för att det är ohärligt. Människor är flockdjur. Vi är inte menade att vara ensamma. Du kanske är en sån som trivs med dina rutiner, du kanske har varit singel länge? Vilken tur då att någon kom på begreppet särbo, det är ju liksom så vanligt nu att det nog är väldigt många som är det. Att vara särbo är ju i princip vuxenlivets pojkvän/flickvän/får jag chans på dig.

Du slipper någon som är där när du vill vara ifred, men du har möjligheten att vara med någon när du känner dig ensam. Kanske vill du spendera helgerna med någon men inte veckodagarna? Det som är så fint med att vara särbo är ju också att man kan bo på olika ställen i vårt avlånga land. Ni behöver ju inte bo nära varandra för att finna varandra och en behöver inte flytta.

Det tror jag kan sätta käppar i hjulen för många, avståndet. Fullt förståeligt att en kanske inte vill träffa kärleken i Kiruna när en är skåning och inte vill flytta. Men någon timmes tågfärd är ju inte hela världen tänker jag. Vi har ju dessutom all den fina tekniken, man kan ju facetimea tillsammans på kvällar så känns det som att man äter middag ihop men slipper dubbel disk eller diskussion om vad man har för matpreferenser.

Oavsett om du vill ha en särbo, sambo, make, medförälder eller bara någon att prata med ibland på kvällarna så lovar jag att hen finns där ute och väntar på dig. Du måste bara våga ta steget! Våga!

Lämna ett svar

Translate »