Människans moraliska innehållsförteckning

Visst låter det ruskigt ytligt att säga att man kan bli lyckligare med pengar.

Nu kommer folk känna att typisk en bloggares åsikt att tro att pengar gör en lyckligare. När jag bodde i Norrland endast 1 år av mitt liv led jag mest av alla som hade en sådan dålig klang på pengar. Jag gick i Ådalsskolan när jag bodde i Norrland eftersom jag inte var så gammal när jag flyttade dit. Vår lärare i entreprenörskap berättade en historia om en Norrlänning som vann pengar och förlorade vänner och fru på köpet för att han hade förlorat sin mänsklighet på vägen. Jag tror inte att det var pengarna som gjorde honom till en sämre människa. Han var helt enkelt inte en bra människa från början för du får ju inte en annan innehållsförteckning som människa med eller utan pengar. Du är den du är oavsett om du är rik eller fattig.

Norrlänningar & Jantelagen

Vissa Norrlänningar lever verkligen efter Jantelagen tills de själva blir rika. Så länge folk inte har pengar säger de “pengar är inte allt”. När de har pengar vill de självklart inte gå tillbaka till det gamla livet utan pengar. Visst är inte pengar allt för din hälsa är så mycket viktigare än några pengar på denna jord. Om jag hade haft mer pengar i dag hade jag satsat på mycket välgörenhet för sådan är jag i min innehållsförteckning.

Harlevy Davidson en del av inredningen för dig som vill imponera

En av mina delägare i bolaget kör en Harley Davidson och det är vad han sätter värde på här i livet. Jag fick prova den och jag föredrar att köra en bil framför en HD. Även en HD kan du köpa om du vill låna en summa pengar.

harley davidson
Här kör jag en Harley Davison strax utanför vårt kontor i Librobäck i Uppsala.
harley davidson
Denna Harley Davidson är en snygg inredning om du bara vill imponera på dina gäster.

Jag och mina 4 delägare håller på att bygga upp en bloggportal och vi lägger stor vikt vid välgörenhet och att skänka pengar till rätta fonder och stiftelser. Vi vill kunna dela med oss av vår glädje till de som inte har förmågan att kunna tjäna pengar. Något annat jag kommer att satsa mer på är sjukvården och speciellt på kvinnor och barn. Det som kommer sist på min prio lista blir nog att renovera för pengarna. Jag renoverar om jag har råd med det och då kan jag även överväga att låna pengar på Resursbank för att kunna renovera allt dvs stamrenovering.

 

Lämna ett svar

Translate »