Livets mening handlar om troféer och priser

Det finns något som heter att våra känslor beskriver bara en situation här i livet. Antingen att vi vill ha kärlek av någon annan eller så jagar vi kärlek.

Är det ett pris vi strävar efter så vill vi ha bekräftelse och kärlek från flera personer på en gång. Är det en person man är kär i och springer efter är det kärlek man vill ge. Springer en person efter oss och vi ger personen falska förhoppningar för att stackaren ska fortsätta springa så vill vi ha kärlek. Oavsett vad man gör så är det antingen kärlek man vill ha eller ge.

Därför så kan du även vända dig till Glentons Idrottspriser för här finns pokaler, troféer mm där du kan göra gravyr med namn, datum och varför personen har vunnit. På Glentons har de nämligen dessutom kunder från Sveriges alla hörn. De finns förutom i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad även över hela landet och i Norden.

Bland deras kunder finns idrottsföreningar, klubbar och tävlingsarrangörer i alla storleksklasser.
Har du frågor eller funderingar? Ring deras kundtjänst på 044-46290 så kan du få hjälp med alla dina frågor.

 

Själv tycker jag att förutom pokaler så ska man få ett vin kallad efter sig själv. Nedan mousserade vin är ekologisk och tänk att få den kallad efter sig eller varför inte graverad? Man borde även satsa på kaffe och te sorter samt namnge alla efter sig själv och sin familj. Tänk er själv i dag ska jag dricka en Earl Anne ha ha i stället för Earl Grey.

Ekologisk cava i mina favoritfärger mint och rosa
Gårdsparty, mingelfest, dop, bröllop eller studentskiva  allt som har just med pris och trofé att göra där du ska fira någon med graverad pris så ska du också alltid lägga till en fin dryck. Då kan du lägga i stort sett vad du vill som coca cola, vin eller cava.  Pata Negra Organic Cava ihop med mat, gärna till rätter med fisk och skaldjur eller grönsaker. Pata Negra Cava Organic har inslag av gula äpplen, päron, citrus och nybakat bröd.
Nedan miniatyr ligger på Åsgränd i Uppsala samma område som Pelle Svanslös bodde på. Ni ser även Pelle i fönstret. Jag älskar allt som har med mat, vin och miniatyr att göra. När jag vinner vill jag i varje fall ha allt med gravyr av mitt namn.

Lämna ett svar