Lär dig konsten att klardrömma

Jag har fått hem boken Lär dig konsten att klardrömma.

Den är skriven av Clare R Johnson. Har börjat läsa i den som handlar just om att kunna klardrömma och detta tex i form av meditation för vi har alla svaren inom oss. kungahuset

Meditation däremot är något bra.

Jag har därför också börjat meditera för att få en djupare insikt om mig själv och vilka kunskaper som ligger inom mig. Jag vet tex att jag måste läka vissa saker från 1990 för att kunna gå vidare i dag. Dvs min barndom och detta fick jag också som en vision när jag mediterade tack vare denna bok.

Mina drömmar däremot kommer jag i håg.

Tack vare denna bok så har jag också börja skriva upp mina drömmar för att förstå vad det är som är på väg att komma in i mitt liv. Tex häromdagen drömde jag om att en person försöker tala om för mig vad jag bör tänka och känna. Jag sa direkt i från till den personen. Samma dag ringer en offentlig person som är väldigt känd i Sverige och ställer oresonliga krav på mig. Jag sa direkt i från precis såsom i drömmen och hoppas personen förstår att han också kliver in på min integritet med sina krav och anklagelser.

Trött på folk som låtsas

Folk låtsas alltid som om man har lovat dem för mycket. De använder emot när man talar om för dem vad de kan åstadkomma. Det betyder inte att jag ska jobba gratis åt att de ska åstadkomma vad jag har sagt att de sak åstadkomma.

Trött på att hjälpa folk

Jag kan tala om för en person att de kommer kunna laga godare mat om de går en matlagningskurs. Om de sen inte har talang eller är lata kan de inte anklaga mig för att ha lovat dem allt. Detta för mig är bara fula trick folk försöker med.

Nedan finns mer beskrivning av boken som jag har lånat från Livsenergi.

klärdrömma
Konsten att klardrömma

Lär dig konsten att klardrömma

När vi är medvetna om att vi drömmer kan vi ställa frågor till vårt undermedvetna. Utvidga vår livserfarenhet och utforska drömsfären på ett helt nytt sätt. Dr Clare R. Johnson är världsledande expert inom klardrömmar och aktuell med den nya boken Konsten att klardrömma.

– Vi sover bort en tredjedel av våra liv, säger Clare. Sömn är grundläggande, läkande och helt enkelt fantastisk. Däremot men när vi tillbringar hela natten utan att vara medvetna. Samt inte alltid kommer ihåg vad vi drömmer så handlar det om många år som är förlorade i glömska.

Hon berättar att det finns vetenskapliga studier som visar att klardrömmande bland annat kan öka våra idrottsprestationer. Hjälpa oss läka från olika åkommor, bland annat posttraumatiskt stressyndrom, samt vara ett väldigt kraftfullt redskap mot exempelvis mardrömmar.

Hur gör man?

Konsten att klardrömma är uppbyggd kring grundfrågan ”Hur blir jag medveten i mina drömmar?” I boken finns bland annat verksamma övningarna för att uppnå klarhet som Clare har stött på under de tiotals år hon själv har experimenterat, utforskat och lärt ut hur man klardrömmer.

– Tanken är att du ska få verktyg att utveckla ett utövande som är skräddarsytt för dig, beroende på vilken dröm- och sovtyp du är.

Boken är uppdelad i tre delar: Att bli klar, Att stanna upp och Att styra drömmar. Totalt innehåller den 65 övningar och 15 unika klardrömsprogram som bit för bit tar dig igenom de mest effektiva övningarna just för dig.

– Trots att klardrömmande faktiskt öppnar upp en gåtfull och i sanning underbar värld för oss så finns det ingenting gåtfullt med att klardrömma, säger Clare. Jag hoppas att den här boken kommer att vara den guide som gör att du kommer igång med ditt klardrömmande.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »