Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kristallengalan direktsänt på tv just nu

Kristallengalan

Bästa programledaren 2 år i rad gick till Gina och jag hoppades på att hon skulle få priset. Alla jag hoppades på fick sina röster just för att jag är anhängare av attraktionslagen och verkar förstå denna lag bättre och bättre. Jag brukar alltid rösta på det ansikte som känns mest bekant.

Bästa program gick till modellpojkar och i inslaget de visade så var även grannen Robin Fröström, StilRobin med i programmet och självklart hoppades jag då att modellpojkarna skulle ta hem sitt pris. Robin kallas sin blogg numera för What Robin Wore Today och bloggar från Blogg.se, en portal jag har rymt i från som han väljer att blogga i från.

modellpojkarna

Roligast var ju programledarnas samiska tröjor för att hedra Kungens besök hos dem i år.

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »