Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

kort intervju med Fredrik af Klerckers märkesvanor

För er som vill hitta Fredrik af Klercker märken gå in på Du har vad någon saknar  så kommer du definitivt hitta märkesvaror till ett pris du inte kommer att kunna motstå.

Fredrik af Klercker
Så här har ni aldrig sett kronprinsessan Victoria. För det är så här kärleken gör med en. Även de bär klockor av Fredrik af Klercker


Fredrik Vilka märken använder du när det gäller KLÄDER?
Skor: Crocket & Jones / John lobb
Loafers: Tods från 1998
Kostym: Eduard Dressler
Underkläder: Sunspel

ACCESSOARER
Väska: Bric/Palmgrensläder
Plånbok: Hermes
Passfodral: Hermes
Solglasögon: Persol/Ray Ban Wayfarer
Klocka: Eterna från 60-talet/Jaeger/Swatch/Tritoni

TEKNIK

Tv: Samsung
Mobiltelefon: Ericsson
Mp3: iPod
Dator: Acer

BADRUM

Tandkräm: Colgate
Tvål: Dove

ÖVRIGT
Mineralvatten: Lite bubblor och billigt. Hatar lyxvatten.
Vin: Vitt
Bröd: Wasa
Frisörsalong: Salong Max

Vilka plagg måste varje man ha i sin garderob? Hur är den perfekta skjortan skuren? Fredrik af Klercker är en man som brinner för mode, kläder och dess historia. Nu är han aktuell med podcasten Stiljournalen där han tillsammans med Filip Strömbäck pratar om stilikoner, när man får bära vit smoking och vad som är stil.

 

Vad har du för egen erfarenhet av stil?

– Stil har alltid varit närvarande i mitt liv. Pappa började lära mig tidigt vad det innebar med knästrumpor. Detta livslånga intresse utmynnade i att jag skrev en bok i ämnet, Stiljournalen! Efter att boken kom ut så fick jag blodad tand och ville inte sluta och då kändes en podcast som nästa naturliga steg.

 

Vad ska du tänka på om du på studentbudget vill klä dig stilfullt en lördagskväll?

– Nummer ett, som är ett lite tråkigt svar, är att det alltid är bättre att ha några få högkvalitativa kvalitetsprodukter än väldigt många av lägre kvalitet. Men satsa på ett par snygga flanellbyxor i grov flanell som går att matcha till vad som helst – och alltid är klassiskt elegant. Sen finns det en fantastisk skjortleverantör som heter T.M. Lewin där man köper fem skjortor för 1250 kr. Mycket snygga klassiska skjortor. Till sist skulle jag vilja slå ett slag för att man klär upp sig på lördagar.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »