Triwa klockor från Klockmaster

Alla klockor från Triwa klockor är unisex, detta innebär att man kan bära dem lika bra man som kvinna.

Jag har förut aldrig burit klocka så det här är absolut första gången i mitt liv som jag är en lycklig ägare till en fantastisk fin klocka av bästa kvalité. Jag har inte tid att gå in i butiker så i mitt fall så får jag shoppa på nätet eller det klassiska fönstershoppa.

Tid är pengar och för att inte tiden ska rinna i väg så är det viktigt för mig att bära en klocka så att jag alltid kan passa tiden. Mobilen kan jag ju inte ta med i duschen eller åka och bada med. Klockan är ju vattentät och därför kan jag passa tiden även stunder då jag inte kan använda min mobil. I min familj så är det så många som fyller år i sommar och då blir detta en perfekt present för alla som fyller år i sommar. Denna finns även i rosa krom som dessutom är mycket snyggare.

klockmaster

klockmaster
Denna klocka från Klockmaster är även väldigt bekväm att bära. Den kostar ca 1995 kr och den är värd varenda krona. Nu är det ju kampanj så missa inte den.

 

 

triwa 011

Ivory Lansen Chrono från Triwa

Den har gulddetaljer och även datumvisare för det är viktigt att även veta vilket datum det är så att man kan planera sitt liv. Det förvånar mig inte om det snart dyker upp knappar för en almenacka i klockor inom en snar framtid. Klockan är dessutom vattentät så du kan enkelt imponera med din nya klocka på stranden. För vem vill ta av sig en sådan dyrbar klocka och lägga den på stranden? Man vill helst bära med sig sina saker även när man bada i sjön nu i sommar.

triwa klocka

Just nu pågår dessutom en kampanj mellan 29 maj och 18 juni som ni inte får missa. klockmasters vårkampanj på TRIWA klockor är begränsad.

Jag som bor i Uppsala vet att det finns Klockmaster butik i Uppsala för ser som vill besöka butiken så är adressen följande:

Dragarbrunnsgatan 45,
Forumgallerian
753 20 Uppsala

Lämna ett svar

Translate »