Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Killarna på Daners place bjuder ut mig

Asså jag kan inte tro att det här är sant. Drömmen har slagit in för dessa killar har bjudit ut mig. Should I take a chance on him? Det är ett paketpris han erbjuder mig villa och två barn. Kan det bli bättre?

Sedan kommer nackdelarna:
Är det så tryggt att gå ut med dessa killar? Var är säkerhetsvakterna? Har de råd att bjuda ut mig? Om de skulle bli packade kommer de att glömma bort mig i vimmelt. Bara mitt puder kostar förmycket pga av min feta hy. De måste kunna övertla min bloggmaneger och bara det kostar ca 1800 kr per timme. Han är en envis åsna och kanske måste sova på saken. Han sover ca 9 timmar X 1800 (0,5)=7800 kr. Min fotoassistent måste följa med bara han kostar 800 kr i timmen. Så jag undrar om dessa killar fortfarande har lusten kvar att bjuda ut mig?
  Hertiginnan i vimmlet.

Här kan ni läsa om jultomten som bl.a delade ut mina presenter till folk som hade ställt sig i kö för att ta del av företagarnas gåvor bl.a gåvor från Hertiginnan AB.

5 comments / Add your comment below

  1. Haha, du lider nog av personlighetsklyvning! Det är lite "mina jag & Irene" över dig! Din s.k. fotoassistent och bloggmanager är helt klart nån av dina personligheter. Hahaha!

  2. Det måste vara du som har den störningen då du går in och kommenterar i flera olika namn och du är knappt medveten om det.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »