Kaffeknappen, Fru Jenny och massa andra aktörer på Fastfood mässan

Finns det något roligare än mässor här i livet? Jag är expert på livsmedel och har otroligt mycket bra kontakter inom detta. Har även fantastiska kontakter inom tv och media tack vore programmet Outsiders och hoppas det smakar med Robert Aschberg.

Folk skulle ge sin högra arm för att få dessa kontakter jag har det vet jag så tro mig jag är tacksam och tar absolut inget för givet.

Något jag också älskar är hälsomässor där man kan möta andliga personer som både kan bota, hela och se in i framtiden. Anledningen till att många följer mig är också för att jag syns på rätt sätt vid rätt tillfälle.

Nedan ser ni Fru Jenny med bakverk & skafferi

fru jennys

Till detta måste man ju ha en kopp kaffe från kaffepunkten.

kaffepunkten

Jag mötte även produktutvecklare och andra från Valio ett märke jag inte kan leva utan då allt är laktosfritt.

valio

Sist men inte mins kaffemalare från Göteborg. Det var väldigt mycket företag som deltog från Göteborg på denna Fastfood mässa i Kista.

tehuset java
Fredrik från Tehuset Java hade producerat egna dryck bl.a en med rödbeta frisk och god.

Lämna ett svar