Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kan en kopp kaffe bli en livslång vänskap?

Enligt bloggaren som driver Kaffehörnan så är det tydligen sant.

Låt mig presentera Krister Nilsson som driver Kaffehörnan. Han har gjort massor av saker i sitt liv. Bl.a  cyklat för barncancerfonden i 2 år. Om du handlar via Cdon och Adlibris på hans blogg så går en del av intäckterna till Barncancerfonden. Man kan ju tro att han är expert på kaffe drycker. Det kanske han är för jag vet ej om han är en barista eller inte. Det enda sättet att ta reda på om han är expert på kaffe är att besöka hans blogg.

kaffehörnan
290 kr fick han i sponsring för sin goda sak om cancerfonden.

Kaffehörnan har duktig på att skapa egna sponsorer och mer om det kan ni läsa i detta inlägg.

Enligt Krister från Kaffehörnan så är kaffe bra för många saker och har massor av goda egenskaper. Tydligen så skyddar kaffe mot hudcancer också enligt vissa rön. Vill ni veta mer om alla dörrar som har öppnats för Krister som driver Kaffehörnan så kan ni gå in och läsa vidare i hans blogg om hans resa.

Ni har väl hör slogan som Gevalia använder sig av? Bjud på Gevalia när du får ett oväntat besök. Krister från Kaffehörna bjuder er säkert på en kopp kaffe om ni besöker honom in real Life också. Det är bara att ni mailar honom om ni har något roligt ni skulle vilja göra tillsammans. Tveka inte han är öppen för förslag och är en rolig samarbetspartner.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »