Juvéderm & Botox mirakel för din skönhet

Jag har besökt Entouch som drivs av Annika Harlén leg SSK. SKK står för (specialist inom estetiska injektioner)

Annika startade kliniken Entouch 2013 och hon sitter i styrelsen för EIR. EIR står för Estetiska injektions rådet. EIR strävar efter att öka kompetensnivån hos de som utför injektioner så att kunder ska känna sig trygg.

Annika behandlade mig med Juvéderm & Botox och jag kände verkligen ingen smärta. Varken sticket eller något annat kände jag. Jag fick inga svullnader eller blåmärken.

Felbehandlat skönhet sann historia

Jag har en väninna som en gång fick fel behandling under ögonen och hon går omkring med påsar än i dag. När hon vände sig till kliniken vägrade de åtgärda sina egna misstag. Staten borde stänga igen sådana kliniker. Tänk om hon kunde gå hos Annika i stället så hade hon aldrig lidit så mycket.

Tänk vilken skillnad det är på behandlingarna och i mitt liv har jag aldrig fått behandling där resultatet är 100 % perfekt såsom jag fick hos Annika.

Annika säger i från om hon anser att en behandling kan bli onaturlig. Hon vill bara försköna en människa och inte förändra. Genom Annika så är jag också mer bekväm med mig själv och mitt utseende i dag. Salongen hittar ni på Birger Jarlsgatan 39 i Stockholm. Det är högt i tak och mycket vackra detaljer i salongen.
Här ser ni väntrummet som bara andas lugn och ro. Folk brukar komma tidigare än utsatt datum för att kunna koppla av en stund med en god kopp kaffe.
Ser ni handtaget? Det är formad som evighetstecknet dvs attraktionslagen som jag är en anhängare av.
Jag fick fylla i min medicinska historia och det är inte alla salonger som ser till att man fyller i journaler. Man känner sig verkligen trygg när man får svara på medicinska frågor om sin hälsa först.
annika harlen
Här blandar hon botox som jag ska få i mina käken då jag har enormt spända käken. Jag gnisslar med tänderna när jag sover. Bruka lätt få vardaglig huvudvärd, men efter denna behandling har jag inte vaknat med huvudvärk en enda gång, tack och lov!
Juvéderm Ultra lift användes på mig
Juvederm
Även Juvéderm Volift användes på mig. Måste säga att just märket Juvéderm är klart de bästa märken jag någonsin har använt.
azzalure
Man får inte kalla botox för botox längre. Man får kalla det för Azzalure.
azzalure
Annika är verkligen vacker det går inte att finna fel i hennes skönhet hur mycket jag än studerade henne. Hon är också väldigt service inriktad så att man känner att man för en gång skull verkligen har kommit rätt i skönhetsjungeln. Jag har många dåliga erfarenheter bakom mig av skönhetssalonger som borde öppna salonger i en skräckfilm i stället. Tack gode gud för duktiga skönhetsexperter som Annika Harlén. Jag rekommenderar även kungligheter och hovet som läser bloggen att vända sig till Annika.
botox
När vi var färdiga så sminkade Annika mig och hon är verkligen en konstnär. Sin konstnärliga drag har hon ärvt av sin mamma som är en konstnär.

Detta visste du inte om Annika Harlén

Annika arbetade 14 år på Akademikliniken som koordinator i plastikkirurgi och som injektionssköterska. Hon har även internationella specialistutbildningar. Arbetat som utbildare av andra sjuksköterskor och läkare i Norden.

Fortsättningen följer då jag ska dit igen den 30 januari och då får ni veta mer om vilka andra som jobbar på Entouch kliniken. Håll utkik i bloggen to be continued….

annika.harlen@entouch.se  070-736 6034

I dag ska jag på en galan för att följa prins Daniel och då måste man snygga till sig.

Lämna ett svar