Judith Owen kommer till Katalin Uppsala i morgon

Fotografen som har tagit bilden på Judith Owen heter Bernhard Kumstedt. Är det fler som är intresserade av denna konsert i morgon så kan ni vara med och tävla för jag lottar ut biljetter.

Christina lärde jag känna när hon var presschef på Stockholms musikfestival på slottet som Thomas Ledin äger. Det är Christina som har givit mig äran att lotta ut dessa biljetter.

Judith Owen är en hyllad artist i England och USA som nu har inlett ett samarbete med svenska bolaget Do Music Records. Hon släppte häromdagen sin tolfte skiva REDISCOVERED och det är musiken från denna som Judith kommer att presentera vid sin konsert.
I måndags spelade Judith Owen på Södra Teatern i Stockholm och publiken jublade. Stående ovationer !

På torsdag den 4/10 kl. 20 är det Uppsalas tur att få uppleva Judith Owen på Katalin,Godsmagasinet, Östra Station, Roslagsgatan 1 i Uppsala.

Veckomagasinet lottar ut 6 biljetter till konserten. De första sex personer som anmäler sig till Anne von Porat under onsdagen den 3/10 under adress: annevonporat@live.se får var sin biljett.

Judith Owen har hyllats både för sin nya skiva liksom för den nya showen av bla The Times konsertrecensent efter sin konsert på Ronnie Scotts i London i september. Även här i Sverige har de fina recensionerna börjat komma.

Kommentera