Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jonas Hallberg stylist på STHKLM Beauty Week

Jonas Hallberg stylist var en höjdpunkt på STKLM Beauty Week och jag fick även prova hans bil.

För er som tävlade kan jag säga att ni kan vinna denna bil i en vecka sedan får ni lämna tillbaka den till Jonas Hallberg.

Förutom att få åka i Jonas Hallberg stylist bil i en vecka så kunde man även vinna en resa till Malta. Jag skulle vara med och tävla om jag fick behålla Jonas Hallbergs bil. Resa till Malta skulle jag inte orka i dagsläget.

jonas hallberg
Jonas Hallberg är stylist för Hollywood-elitenm, hans stil är känd öve hela världen.
Jonas Hallberg
Här tillsammans med vännen Tanja Dyredand, Jonas Hallberg och Atousa Pink som är proffsbloggerska.

Tanja har ett eget Youtube kanal som har över 70 000 följare just nu och driver Sveriges största eko blogg som heter Eko stil.

En fotograf hjälpte oss att ta dessa bilder och tog då väldigt många bilder. Sedan visade fotografen mig bilderna och undrade om jag blev nöjd efter så många som vi tog. Jag klagade då över att de borde ta om bilderna för att Tanjas hund Coco blundade på bilderna.

Om ni tittar riktigt noga så håller Tanja i sin hund och jag var rädd att den skulle komma i kläm. Detta var innan vi gick in på STHLM Beauty Week som anordnades av bl.a Jennie Forsén som driver More is More och är även grundaren av Uppsala Lunchnätverk som jag brukar närvara på i mån om tid.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »