Janet Sandberg min hudterapeut

Janet Sandberg är hudterapeut och driver skönhetssalongen Swedish Beauty.

Hon gjorde ett hembesök hos mig och behandlade mig med en fantastisk maskin som heter Nuskin och tillhörande ampuller.  Ni ser själva vilken fin hy hon själv har så hon föregår verkligen med ett gott exempel.

Janet gör även permanent make up tatuering som håller i flera år. Vi är vana med tatuering som bara håller i 1-2 år för att det är så de har konstruerat färgen för att folk ska göra behandlingar oftare. Janet kör hellre med en färg som är mer hållbar så att man inte behöver göra behandlingarna flera gånger.

nuskin beauty
Janet Sandberg håller maskinen i handen som hon behandlade mig med. Jag fick superfin hy och man kunde se skillnad på den ena ansiktshalvan som fick behandling först.

 

mary kay
Jag fick tvätta av mig med produkter från Mary Kay och jag gillade faktiskt dessa märken. De har en handlotion som är rosa som jag förut var så förtjust i.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »