Jag vill bo i ett radhus mitt i centrala Uppsala

Mitt drömhus har alltid varit ett radhus mitt i centrala Uppsala i ett område jag bodde i första gången jag flyttade hemifrån.

Området heter Sandbacken och det fanns en gård som var beläget på taket. Endast de som bodde i dessa hus hade tillgång till denna gård. Mina grannars barn kunde alltid gå ut och leka utan att föräldrar behövde kolla efter dem med jämna mellanrum. I den lägenheten skulle jag även renovera trappan hos företaget trapprenovera.se som är specialiserade på att renovera trappor. Sedan även då använda mig utan parkett som är äkta och en som man inte halkar ner av. För man måste även se sig om efter säkerheten.

På denna går skulle jag även önska hästar fast då bör även gården vara större än vad den var där jag bodde.

När jag väl har fixat allt med trappan skulle jag hålla i fester på gården. Jag minns också att längst ner i huset fanns lokal som man kunde anordna fester. Vi firade en gång min svägerska när hon fyllde 30 i den lokalen mitt i centrala Uppsala. Det var en otrolig trevlig födelsedag och jag var den som ordnade visitkort. På den tiden blev folk otroligt imponerade över mina visitkort som egentligen var väldigt barnsliga. Om jag hittar en lägenhet där så kommer jag kunna ordna fler möten med fler företag. Jag hade även haft kvällar med andliga övningar och bjuda in föreläsare och alltid kunna ta del av alla föreläsningar.

Jag har säkert skrivit om min första lägenhet flera gånger i bloggen och vinklat denna dröm som försvann från olika vinklar. Än i dag drömmer jag om att jag bor där och att jag enkelt kan ta mig till hotellet som är till vänster om bostaden och alltid hamnar i köket. Alltid drömmer jag om att jag är högst upp på hotellet och tar trapporna ner och att det finns flera hissar att välja bland. Oavsett vilken trappa jag hittar så är det alltid en trappa som behöver renoveras.

Lämna ett svar