Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag ska få hjälp med min heminredning

Min svägerska Emma har jobbat som inredningsarkitekt och ska nu hjälpa mig att inreda mitt hem så att det ser större ut i min lägenhet.

Jag har inte många dörrar hemma endast 2 som går till sovrummen. Jag hade velat ha en dörr till köket och googlade runt och fann Hemfint.se som säljer dörrar, fönster och badrumsprodukter. Du måste först mäta hemma hos dig för att sedan beställa tex dörrar från Hemfint och de hjälper till med måtten även om det mått du har inte finns med på deras hemsida.
Jag vill så gärna att det blir mer rymligt och ljust hemma hos mig och då väljer jag innerdörrar som är skjutdörrar och med glas. För jag vill släppa in ljuset i mitt hem.
skjutdorr-kungsholmen-sp8-massiv
Denna skjutdörr heter Kungsholmen riktig ljus och fin. Jag tror att denna kommer släppa in både sol och värme.

Ni kan kalla mig konstig men i stället för partytält skulle jag välja växthus för att umgås i. Både till fest och vardag.

vaxthus-atrium-9-m
Växthus atrium kan man använda som fikarum utomhus. Även när det regnar kan man sitta ute perfekt va?

Jag kommer resa till Malmö i helgen för ett event och när jag kommer hem igen så får min svägerska Emma hjälpa mig med min inredning. Det kommer nog bli en lördag då hon får komma hem till mig och möblera om så att jag kan fixa nya innerdörrar till min lägenhet.

Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »