Jag kan kommunicera med djur

I kväll ska jag på medial utvecklingskurs med Sabina. Jag kan tala med döda på andra sidan och jag kan kommunicera med djur.

Att kommunicera med djur gör man genom att man skickar bilder tll djuren och tar emot djurens bilder. Detta var ett sätt för människor att kommunicera innan språket uppfanns och det är helt naturligt. Jag vet alltid hur ett djur tänker när inte ens ägaren själv förstår sig på djuret. Man kommunicerar via telepati.

 Min väninna hade skaffat hund och jag visste när hunden var hungrig och hon kunde inte förstå detta. Jag höll i hunden och framför mig såg jag en bild på mat i hundskål. Självklart förstod jag att det var en bild hunden hade skickat mig.

För att utvecklas medialt måste man vara ödmjuk och inte känna avund när det går bra för andra. Just avund skapar den värsta karman som finns eller att tala illa om andra människor. Låt människor och deras privatliv vara i fred för det är det enda som är kärt. När man talar illa om andra säger det mer om dig än om personen, ALLTID.

Kl 10 kommer budfirman för att hämta möbler jag vill slänga sedan ska jag i väg och jobba. När jag slutar jobbet ska jag ut och äta brunch med min väninna för att sedan på kvällen gå på medial utvecklingskurs.

5 comments / Add your comment below

  1. Igår satt jag hela dagen för att skriva på vår affärsidé. Jag är fortfarande inte klar. Det är mycket jobb. Sluta stressa eller gör det själv.

    Sedan har jag min egen affärsidé som jag måste göra klart tills imorn. Jag har jobbat häcken av mig i helgen för att sätta igång BIF. Så ta det lugnt!

    Ingen är mer ambitiös än jag när det kommer till detta.

  2. gumman, jag kan inte till kl 14.20, eftersom det är mycket jobb med BIF. Måste hinna klart med det tills imorn.

    Du behöver inte oroa dig för att nån ska hinna före, eftersom ingen har kan komma på sådan briljant idé. dessutom är allt färdigt i veckan. Jag sköter det!

Kommentera