Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag har blivit spådd av min brorsdotter Sabina Bergstedt

Alltid lika kul att träffa brorsdottern Sabina Bergstedt denna gång blev jag spådd av henne.

Jag håller på att utbilda henne i Reiki healing då jag själv är reikimaster och jobbar ej med det utan har utbildat mig för min egen skull dvs personlig utveckling.

Jag har i dag lämnat in byxor till skräddaren Askungen i Uppsala som ska kortas av lite. Snart ska jag och Karolina träffas igen varje torsdag för att jobba ihop inför vårt projekt vi driver tillsammans.

Jag kommer även i dag också köpa nya byxor då jag bara har 2 par byxor hemma en har jag på mig och en är hos skräddaren. Jag förstår inte varför mina byxor försvinner eller går sönder så jag måste slänga dem. I dag fick jag slänga ett par till då jag klippte dem själv och de blev för korta.

Tänk så bekvämt det hade varit att slippa jobba och bara engagera sig i olika kurser hela livet och spå sig då och då. Man borde då vinna en slant på tex Travstugan och spara en del av vinsten också så klart.

Om jag hade vunnit pengar så hade jag satsa på dessa saker i liv:

  1. Gå och spå mig en gång i veckan bara för skoj skull
  2. Skaffa massa djur som djurskötare får ta hand om det jag skulle göra var att bara ha dem som sällskap
  3. Gå på healing och få behandlingar
  4. Anlita städhjälp så ofta jag kan helst varje dag
  5. Åka till Stockholm oftare och anlita en privat chaufför
  6. Börja studera franska och spanska samt anlita en privatlärare i båda språken
  7. Beställa mat oftare genom olika appar
  8. Skaffa fler bostäder

Listan kan göras lång vad jag skulle kunna göra för pengar då det finns mycket man kan göra för pengar. Jag hade även köpt bostäder för det är en bra investering inför framtiden både för min egen del och för de barn jag kommer att få i framtiden. Jag ror mycket på investeringar inför framtiden för vi är inte unga för livet. Jag skulle också bloggar oftare för då hade jag haft mer tid här i livet. Jag skulle också gå Bibelskolan på heltid och även gå en spåkurs heltid och jämföra dessa två skolor med varandra då de går helt emot varandra då den ena är kristen och den andra är New age. Ibland tror jag inte på någon av dem och ibland tror jag på båda två.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »