Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag går in i app branschen

Jag har träffat App killarna David och Olle för en affärslunch och vi håller på med ett samarbete tillsammans.

Detta är en app som snart kommer ut på marknaden och ju mer vi samarbetar desto mer kommer jag att avslöja vad hela appen går ut på. Detta kommer bli en mycket spännande resa. De reste till Uppsala för att träffa mig och visa sin affärsidé som jag fann väldigt lockande.

app

app store
Här visar Olle mig programmeringsspråket för den app de har framställt.
app programmering
Så här ser det ut när vi tittar på källkoden för det programmeringsspråk som har använts.
indisk restaurang
Här åker jag med grabbarna in till stan efter vår lunch på en indisk restaurang för de ska lämna av mig i centrum.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »